-
Renault 21 Concorde Tanıtım Broşürü
-
paylaşım için teşekkürler... zamanının güzel arabasıydı.. 2.0 lt 117 ps güç iyiymiş :D
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için teşekkürler... zamanının güzel arabasıydı.. 2.0 lt 117 ps güç iyiymiş :D
çok bile:D200 yapıyor,11,7 saniyede 100e çıkıyo daha ne olsun.benim s40tan 4 saniye daha iyi 1000 mt süresi var:D
-
95 senesinde babamda vardı aynı kırmızıdan ondan öncede manager vardı oda kırmızıydı :D zamanın en güzel arabalarındandı belki motoru çok mükemmel değildi ama konforu çok iyidi. Birde bir klima ve ısıtma sistemi vardı mükemmeldi... donardık yazın... daha iyi klima sistemi bilmem ben bu araçlardan başka...
paylaşım içinde teşekkürler nostalji oldu benim için :)
-
orjınal beyaz yada siyah bir concorde olsa şimdi ne iyi olurdu.. manager'a 7 sene gibi uzun vir süre bindik çok sağlam bir araçtı.. ;)
-
2005clionun arka camları manuel olduğun düşünürsek üretildiği yıla göre mükemmel donanımları var
-
bizdede 2 yeşil 1 beyaz bi kırmızı manager ve 2 concorde vardı.
bendede ordan kalan bi hastalık:)
-
bizdede vardı 94 kırmızı :D
-
Paylaşım İçin Teşekkürler..
Zamanın Güzel Araçlarından..
-
arkadaşımda vardı bu 2.0 versiyonlularından
240 filan rahat rahat yapıyordu h4 kişi iken
ayrıca çokda güzel yol tutuyordu az ankaraya gidip gelmedik concordela
-
Eskiden Renault bayisiydik , hatırlıyorum da galeriye ilk geldiği zaman büyük sükse yaratmıştı , çok keyifli bir araçtı. :)
-
paylaşım için teşekkürler hala bir 21 imiz var beyaz 94 model bir concorde
-
Dayımda vardı eskiden,şehirler arası yolculuk gerçekten inanılmaz keyifliydi bunla.
-
yol bilgisyarı olayı fena sükse yapmıştı :)
-
gerçekten güzel paylaşım teşekkürler,,,nedense eski dergileri eski katalogları böle tanıtım broşürlerini okumak daha bi keyif veriyo bana :) concorde zamanının gerçekten iyi bi arabasıydı şimdi laguna aynı yerde değil aynı başarıyı devam ettiremediler......
-
94 meneger ve 94 concorde muz vardı hatta araba kullanmayı meneger da öğrendim desem yalan olmaz ;)
-
Bizde kullandık cok aldık sattık tank gibi aractır :)
-
vay be ne kadar güzelmiş harbiden paylaşım için teşekkürler :)
-
Herseyı gectım koltuklar fena olmus,yolda uyuya kalırım onlarda:D