-
Baltimore'da siddetli kar yagisi
-
-
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
yalnizz ohaaaaaaaaa
Ne ohasi.Resimlerin boyutuna bisey demede hepsini minicik yaptim ekledim:cool:
-
fotolar çok güzel eline sağlık ama en çok fotoların ufak boyutlu olmasına sevindim,pc kasılmadan açıldı tüm fotolar :)
-
budur yaa :) mükemmel birşey.. bence yarın bi quattro al, karın zevkini çıkar :D
-
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
budur yaa :) mükemmel birşey.. bence yarın bi quattro al, karın zevkini çıkar :D
ebaydan bir quattro bidledim her an bana kalabilir:) Nissanimda garajda 3 haftadir...Camry cikamiyor kaldi sokakta...Tam eglenmelik ama araba yok.
-
inanılmaz ya..belediye çalışıyomu bari:D
-
keske buralarada yagsa bole :)
-
amerikalıyı tokatlayasım geldi :)
-
ortam guzelmis 2 hafta onceki kar aklima geldi bu kadar olmasa da egleniyorduk :D
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
amerikalıyı tokatlayasım geldi :)
hhahahah :D
-
amerikalıyı sevdim :D ahahahahh
ne güzel ya burda boyle yagsa 1 ay hayat durur
-
Resimler çok güzel ve güzel bi yerde yaşadıgın belli
-
bizde burda kar yağdı diye sevindik
amerikada herşey abartı herşey büyük:D
-
bu kar sittin sene kalkmaz şimdi :D:D
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
ortam guzelmis 2 hafta onceki kar aklima geldi bu kadar olmasa da egleniyorduk :D
1 ay kadar once bizim burayada boyle yagmisti , cok siddetli tipi firtinasi olmustu , koymustum bir kac foto . bole karin icinde araba surmesi daha bi ayri zevkli ama awd disinda baska bisi gitmio :D o gece sokakta suvlar, evo - wrx ve karmotosikleri ile atvler vardi :D
guya burayada yagicakti dun 1cm yagdi yagmadi , hevesimiz kursagimizda kaldi . yekta geldi ondan mi oldu ne anlamadim :D
-
-
agaclı sokak harıka ya mukemmel yagmıs :D
-
butun fotolar cok guzel ama bakasana taaaaaaaaaaaaaa amerıkaya kadar haddını bıldırmısız ***** kısılerın hehehehehee