-
Opc ışıl ışıl
-
Arka tampondaki havalandırma deliklerinin içindeki stoplar harika olmuş:). Maşallah:icon_tup:
-
Cokmu janjanlı olmus ne :)
ama güzel duruyor kapı ve iç aydınlatma hosuma gitti ;)
elinize sağlık.
-
Jantlar orjinale dönmeli bence kesinlikle, maşallah çok beğendiğim bir araç kazasız, belasız.
-
kapi altlari guzel olmus, arka tampon izgaralarindakiler de fena degil de on tampon izgaralarindakiler gereksiz olmus bence..
-
yantlar orjinale dönerse çok daha şık olur ü, onun dışında çok güzel duruyo , maşallah..
-
Tesekkurler arkadaslar .
Jantlar elbetde orjinale donecek ama yaza.
Orjinaller 18 ve 35 yanak oldugu icin kislik lastik olmuyor o yuzden bunlar 17 ve kis icin...
-
ön tampondaki ısıklar haric guzel olmus bence.yaz olsun da 18 jantlara gecin biran evvel.masallh iyi gunlerde kullanın:)
-
maşallah harika görünüyor allah kaza bela vermesin :)
-
Çok beğendim valla.Harika..
-
Mahs nazar değmesin ön tampon harici geri kalanları begendim on tampondakiler fazla gibi :)
-
çokkk tatlıııı
gece gece -20 wardır sıcaklık sanırım :D
-
-
araç güzel ama led ler pek güzel olmamış bence :(
-
-
işte araç aydınlatması budur :D ben diyorum böyle yaptırcam, bana diolarki **zevenkmisin :D:D neresi **zevenk işiyse ? bence çok güzel duruyor
-
iç mekanda ve kapı içleridne nasıl malzeme kullandınız?
-
bi tek jantlar kötü duruyor o da kışlık içinmiş :) gerisi hoş maşallah kazasız belasız...
-
Klasno no tolka diski ne o4en...mne kajitso standartno lu4we...MAŞALLAH ALLAH daha iyilerine bindirmeyi nasip etsin..