renault symbol mu?
hyundai era mı?
1)servis
2)yedek parca
3)yakıt
4)guvenlik
5)konfor,rahatlık
arkadaslar bu kırterlerde bir karsılastırma yaparsak cok sevinirim.anket olarak yapsak daha iyi olur ama nasıl yapılır bilemiyorum.
Printable View
renault symbol mu?
hyundai era mı?
1)servis
2)yedek parca
3)yakıt
4)guvenlik
5)konfor,rahatlık
arkadaslar bu kırterlerde bir karsılastırma yaparsak cok sevinirim.anket olarak yapsak daha iyi olur ama nasıl yapılır bilemiyorum.
yedek parça bilmem ama clio 3-2
normalde reno filomuz var ama bana bole bir soru geldi bende fikirleri alıyım istedim.tech ayrıcalıgıyla:cool:
Era'nın yakıt sarfiyatı Clio'ya göre oldukça fazla bence dizel araçlar için. Otelde arkadaşım var 50 liraya 230km yol yapıyo. Sürekli kullandığım Korsan Taxi Clio III 50 liraya 320 civarında gidiyo :) ki clio III Extreme yani ağırlık olarak dolu olan model en baz model olsa bence daha az yakar :) s
Sümbül 65 hp mi neydi galiba. Yakıtta fark olması doğal bence.
Ben olsam eğer ikisi arasında leasing fiyatlarında fark yoksa Era alırdım.
TNT nin şirket aracı FD civic :D
Clıo bencede..
+ Era güçlü olduğu için aracı kullanan şirket personelinin gazlama ve hor kullanma oranı daha yüksek olacaktır :D
benim gorusumde clio olcak ama bakalım
Yedek Parça - Clio
Performans - Era
Servis - Clio
Yakıt - Kullanıma göre Clio ya da Era
Güvenlik - Era
Konfor,Rahatlık - Era
Bence de 3-2 Hyundai Era CRDi derim. Yok benzinli alıcam dersen kesinlikle Clio
biz yeni aldık şirkete era dizel.gayet memnunuz herhangi bi problem yok
dizel olucak araclar
dizel clio alın araba yakmıyo resmen
bizim şirkette mevcut clio var 1.5 dci 260.000 geldi bakımları düzenli yapıyoruz daha motor acmadık sağlamda klimalı merkezi kilit elek. cam daha baska bişi olmasına gerek yok ben clio derim..
era güvenli derken ?
hyundai nin hangi arabasında 5 yıldız var ncap den
clio alırsanız kesinlikle 65 hp mi ne onlardan almayın 25 tane var şirkette acayip çok yakıyorlar 85 likleri mi ne varmış onlar daha az yakıyormuş
bu arada ben olsam linea punto gibi alternatifleride değerlendiririm
İkisi arasında clio servis vs. bakımından daha iyi bence.