arkadaşlar anadolu yakasındaki bütün heryer çamur!
arabalar mahvolmuş sizin orada da öyle mi.
Printable View
arkadaşlar anadolu yakasındaki bütün heryer çamur!
arabalar mahvolmuş sizin orada da öyle mi.
bedava kömür dağıtırlarsa olacağı buydu. Ankara'da sürekli her yer çamur 3 gün bi araba yıkatmak zorunda kalıyoruz hava yagmurlu bile olsa
Avrupa Yakasıda Aynı Şekilde Gece 12 Gibi eve Dönerken Cama Gelen Çamurların Önümde Giden Aracın Lastiklerinin Yerdeki Pisliği Kaldırdığını Düşündüm ama Sabah Kalktığımda Baktım ki çamur yağmış arabaların durumu çok kötüydü
koray abinin arabasıda kahverengi olmuş:D
bedava kömürle çamurun ne alakası var ben anlayamadım?
avrupa yakasındada çamur yağmuş burasıda aynı ozan
sabah bindiğim taksi pırıl pırıldı :D :D
Evet çok kötü çamur yağmış..
otoyıkamacılara gündoğdu :)
İstanbulu etkisi altına alan son zamanlardaki yagışların Akdeniz bölgesinden geldigi düşünülürse çöl topragı yagdı üzerimize bütün istanbulda aynı sorun var sanıyorum.
bu arada çamur yağmasının sebebi kömürler falan değil :D:D ,rüzgar ve fırtına çöllerdeki tozları kaldırıp belli bölgelere kadar taşıyorlar,rüzgar bunları götürürken yağmur yağınca tozlar yere çamur olarak düşüyor
bildiğim çamur vardı sistem üzerinde
okmeydanı şişli bölgeside camurdan nasibini almış bölgelerden sabah şok olduk :)
Bu çamur çok tehlikeli arabanın boyasını deliyor çabuk yıkatın :) Yıkmacılar olarak işlerimiz zayıf haydi arkadaşlar eheheh .
sabah kalktım arabaya görünce canım hemen 3ü bi arada çekiverdi sütlü kahve olmuş rengi
benım arabada çamur içindeydı ..kemerburgaz/gökturk
İstanbul Avrupa Yakası Çok İyi Nasibini Almış Her Yer Çamur Bütün Arabaların Üstü Sütlü Kahve Yağmur Yağmazsa Yıkamacılar Dolup Taşıcak :)
antalya üzerinden gelen yağmur çöl kumu ile birlikte gelmıs arkadaslar sabah radyoda oyle dıyodu:D