Sanırım M6 nın tam olarak rakibi yeni R8 V10 oluyor NA vs NA v10 vs V10 yakın gucteler sizce top speed ve 100-330 tarzı hızlanmalarda hangisi daha üstün gelir ??
Printable View
Sanırım M6 nın tam olarak rakibi yeni R8 V10 oluyor NA vs NA v10 vs V10 yakın gucteler sizce top speed ve 100-330 tarzı hızlanmalarda hangisi daha üstün gelir ??
seko biraz daha makul bi karsılastırma bulamadın mı :D
v10 lar havada ucusuyor masallah:D
ben R8 derim cok rahat gececektir M6 yı...
M6gelir bence :)
M6 bir ara f430 ile filan karsılastırılıyordu haliyle 280 den sonra onlarıda hacımat ediyordu R8 de v10 diyorumki tam olarak rakibi olabilirmi :D
bu arada m5 ve m6 nın netteki 330+ videolarına hastayım o nasıl bir gidistir ole :icon_tup:
bu arada m5 ler var piyasada 70K € - 80K € şaka gibi :D
6.30 u kullanma fırsatım oldu ama daha m6 ya binemedim:D
evt M6 lar cok iyi yuruyen makineler f430 ile yurudugu videolar mevcut ztn
ama rakibi cok acımasız be abicim R8 :D teknoloji yeni kilosu hafif ve 330 rahatca dayıyabiliyor
ayrıca videolar bolumunde onurun paylastıgı bir video var stock r8 evotech yazılımlı RS6 ile bas edebiliyor:) M6 yı fena uzer gibime geliyor:D
M6gelir bence de....
Hepsi alayına gider:D
r8 v10 gerçekten muhteşem bir araç istanbul parkta kullanan arkadaşlarım var hatta bunlardan biride m6 sahibi :D :D yakın araçlar ama 0 dan kalkıldıgı zaman r8 in önde olacağını düşünüyorum ;)
Motor tipi ve perfoprmans olarak birbirilerine çok sıkı rakipler ancak klasman olarak aynı sınıfta değiller. M6 e60'ın coupesi olarak düşünülebilir. Mercedes SL, Jaguar XKR bunlardır mesela 6'nın rakipleri. R8 safkan bir sporcudur, gallardo, f430'dur rakipleri kısmen fakat onlardan daha soft daha evcildir.
Performans olarak çok yakınlar birbirlerine ancak 200'e kadar felan R8 önde olacaktır hızlar arttıkça BMW V10 çıldırırcasına geliyor. Top speed'de M6 daha iddialı bence.
fanatıklık olmasın ama r8 sevemedim soguk bi arac m6 daha iyidir.
hizlanma olaraksa gonul isterki m6 gelsin. :)
http://www.dragtimes.info/gallery/video/ sayfanın sağ alt kösesinde r8 v10 ile rs6 evotech denemesi mevcut uzunda evotech alıyor fakat m6'nın bu evotech ile yürüyebileceğini pek sanmıyorum heleki stock'sa...
uzun kısa hiç farketmez herturlu r8 alır...
guc uretim devir bantları ve sanjızaman oranlarınada bakabilirsiniz birsey daha aerodinamik olarak r8 1 gonmlek daha ustun bir arac...
birbirlerine öle deli bir fark atcaklarını sanmam ama m6 diyim :D Gallardodaki v10 motor zaten üstündekide R8 in
edit..
kimi videoda gallardo yuruyor kimi videoada m6 enteresan:D
m6 alıyor gibi lambo yu :)
m6 nın motoru 5,5 lt 600 beygir civarı yapacan sonrada alacan z4 M in icine sıgdıracan fantaziye bak :)
daha değişik fantazilerde var V10 e30 gibi :D
http://www.cardomain.com/ride/2929437