Arkadaşlar siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? ikiside herşeyiyle sağlıklı diyelim, VTS mk2 mi, GTİ mi ?
birde sorum olacak sizlere; mk2 ler gti lerden kg olarak ağır mı yoksa aynı mı ?
herkese iyi forumlar
Printable View
Arkadaşlar siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? ikiside herşeyiyle sağlıklı diyelim, VTS mk2 mi, GTİ mi ?
birde sorum olacak sizlere; mk2 ler gti lerden kg olarak ağır mı yoksa aynı mı ?
herkese iyi forumlar
Benım tercihim 106 gtı
KG olarak hemen hemem aynılar.106 gtı ları klimasız modelleri daha hafif..
Mk2 VTS ve Gti'dan hangisinin daha temizini bulursam :) Ama ilk tercihim 106 mı olurdu ne :D
çok açılan konulardan, keşke önce arama yapsaydınız
bence vts, tipi daha güzel
106 2001 model ise terciğ zorlaşır ancak 1997-2000 üretimi ise bence mk2 vts..
bu konu sürekli açılıyor arama yap sorunun cevabını alacaksın :D sunroofsuz vts 907kg
saxo vts........
arama yapmak konuyu açtıktan sonra geldi aklıma ne yalan söyliyim :D hemen araştırıyorum
Hangisi temizse bence o alınır.Ağırlık olarak saxolar türkiyeye standart olarak 2 airbagli ve klimalı geldiği için ve stepnesi Çelil jant olduğu için, tek airbagli 106 tan daha ağırdır, diye biliyorum.
konu kilitlenebilir yönetim isterse, araştırmamı yaptım forumdan. bilmem kaçıncı konuyu açmışız kirlilik olmasın :D bu arada benim tercihim vts mk2 şahsen.
932 kgdı yanlış hatırlamıyorsam ben tercihimi sunroofsuz olarak yapardım çok ses yapıyor ve biçok arkadaşımın sıkıntıları bitmek bilmiyor :D
Saxo VTS bana daha güzel geliyor :) tip olarak tabiki.
Vts2 daha yakışıklı bence 106 dan
106 da çok iyi tabi ama tip olarak saxo vts
Her açıdan vts
VTS2 kesinlikle ;)
her açıcan VTI:D