-
Buda Benim FC VTİ (Adana)
-
maşallah allah kaza bela vermesin enginim. fc ve seni çok seviyoruz
-
dipdiri maşallah seside ayrı güzel :)
-
maşallah kazasız belasız.güzel görünüyo
-
masallah güzel görünüyor kazasız belasız
-
kazasız belasız enginim ;) aracımız ii maşalla.. orjinal far ve stopla kusursuz olacak şimdi 10 üzerinden 9 ;)
-
Kazasız belasız maşallah , fc loading orjinal farları takalım :)
-
kanka ya farları sokecek vaktım yokkı yoksa farlar tamam cepte ama bısey dıımmı yıne sen gercek hondacı deılsın dıceksınız ama bu farlar benım hosuma gıdıyor :D gercı ben hondaya sebrıng taktıgımdada aynı yorumları almıstım ama beklıyorum yıne aynılarından :D
-
-
Alıntı:
enginman01 Nickli Üyeden Alıntı
kanka ya farları sokecek vaktım yokkı yoksa farlar tamam cepte ama bısey dıımmı yıne sen gercek hondacı deılsın dıceksınız ama bu farlar benım hosuma gıdıyor :D gercı ben hondaya sebrıng taktıgımdada aynı yorumları almıstım ama beklıyorum yıne aynılarından :D
Bir takda farları sonra kara verin :D
-
Bu arada arabanın teyb ve hoparlorlerı harıc (sadece onları ben yaptırdım :D ) herseyını Hüseyin DEDEOĞLU yaptırdı herbırseyı onun ellerınden ve emeğinden gectı bu arada yardımları gecen küçük kardeşlerim Alperen BAKTEMEN ve Kemal Can KALKIR tesekkur ederim emegınıze saglık
-
ehehe eyw. kanki saolasın :D. allah kaza bela vermesin. iyi oldu yaa iyi. ama ufak tefek eksileri var hala. ama seviyoruz vtec imizi :D
-
-
-
enginman maşallah dipdiri duruyor fotodanda yakındanda;) amma velakin gelelim sana gerçekten ne yakışıra;
http://img2.netcarshow.com/Cadillac-...llpaper_07.jpg
japon,alman,fransız değilde amerikan gider sana:) herkesede yakışmaz...
-
amaaannn ben daha yeni görüyorum bunu.ok gibi duruyor zıpkın gibi gidiyor.bide frene basınca dursa tam süper olacak abi.:D
kazasız belasız.allah nazarlardan korusun
-
saol afsarım gonlumuzde yatanlar tek tek oluyor ıste oda olur neden olmasın :)
-
hoş duruyor maşallah kazasız belasız :)
-
Allah kaza bela vermesin....Maşallah çiçek gibi..