Merhaba arkadaşlar,
http://img305.yukle.tc/images/70605032010323.jpg
Bu akşam tekirdağdan gelen osman kardeşimle burgazda buluştuk ufaktan denedik yağmur olduğu için pek sonucu belli olan demeler çıkmadı ama en son 1de roll yaptık 3 ü bitirdim önüme araba çıktığı için bıraktım ve sonuç kafa kafaya olduğu için bizde gecenin sonucunu kafa kafaya olarak noktaladık :) videoları izleyince sizde hak vericeksiniz.
Daha sonrasında burgazdaki 1.4 civic (ibrahim) arkadaşımızı çağırdık denemeye onlada keyifli denemeler oldu. Videoları tektek yüklüyorum.
Specler;
1.6ies : cai, egzos.
206 : kutuiçi kn, egzos
1.4civic : filtre, egzos
civic 1.6 & civic 1.4 / 1. vites roll. arkadan 2. vitesten bastım bende.
civic 1.6ies & 206 1.6 16v / 2. vites roll. kişi olarak 15kg ağırım. osman arkadaşım 4e atarken kesiciye düşüyor sonrasında zaten bırakıyor.
civic 1.6ies & 206 1.6 16v / 3.vites roll. 1er kişi denenmiştir. bende 4bitti viraja geldiğimiz için mecburen bıraktık.
civic 1.6ies & 206 1.6 16v / 1. vites roll. 1er kişi denenmiştir. bende 3 bitti trafiği tehlikeye atmamak için bıraktım sonuç zaten belli kafa kafaya.
he sölemeden geçemicem. cam carlık yapan ss clio rs okana teşekkürler :D:D konu tartışmaya gitmezse ayrıca sevinirim.