Cuma gecesi serüven başladı, çok güzel anlar yaşandı herbiri birbirinden efsane, her anı bol kahkahalı
neşeli geçti, izmir girişinde karşılayıp evinin kapılarını açan dönüş vaktine kadar yanımızdan ayrılmayan muratB,mertacar,venomgökhan
ve halil ibrahim sforası kadar güzel mangal ziyafeti yaşatan mustafa abiye ve arkadaşlara
sonsuz teşekkürler, Her anı unutlmıcak hafta sonu geçirdik..
Benim aklımda kalan ve en çok güldüğüm olay ise ahahaha muştu ile aynı yatakda yattık, ayaklarımın dibinde katlanır masa vardı rahatsız
ediyordu dayanadım koydum tekmeyi devrildiler, muştunun kabus görür gibi noluyo lan noluyooooo diye zıplaması benim bittiğim andı :hehe::hehe::hehe:
evet bütün izmirli dostlarımıza kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ederiz.
çok keyifli güzel bir yolculuktu ama bütün eğlence detaylarda gizli aklımıza geldikçe yazarız
bu arada minibüste el kızartmaca oynarken gökinin attığı şuh çığlıklarında fotoları videoları olması lazım :D
bide feribot beklerken ki videolar huahauhaua
08-03-2010, 12:03
-ER-
Kanka alayını koyacamda şimdi bunlarla ayıklamıcam.
upload edip veririim.
yapıyorum 1 saat e biter :D
08-03-2010, 12:05
mmustu
minibüsün balatalar bitik çıktı arka sağ a4 kağıdı gibi olmuş pazar günü malzeme bulamadığımızdan bi kör tıpa şekli arka sağ fren iptal :D geri kalanda zaten tutmamak için direndi :D neredeyse frensiz geldik :D
millet içerde tepinirken ön sıra koltukları bağlantılarından koptu :D
tavandaki lambalardan biri enson 15 kişi üst üste çıkınca tepinirken koptu :D
ve bomba herkesi bıraktık sefa ile özgünleri bırakmadan otmatik sürgülü kapının sigortası attı sefa yekta camdan çıkmak zorunda kaldı :D
Peki ya ÖZGÜN ??? :hehe::hehe::hehe::hehe:
08-03-2010, 12:05
SULTANOGLU
bütün fotoğrafları istiyoruz :D:D:D İzmirli arkadaşlara tekrar tekrar çok teşekkür ederim çok saolun.
bu arada vapur beklerkenki videoları umarım sadece siz çekmişinizdr :Detraftaki arabalar çekmemiştir AHAHAHAHA :D:D
08-03-2010, 12:07
feRRo
ahahahahahaa ellerinize nolmus öle öldüm kıyak bi olaymıs:D:D:D:D
mmustu
Alıntı:
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı
bütün fotoğrafları istiyoruz :D:D:D İzmirli arkadaşlara tekrar tekrar çok teşekkür ederim çok saolun.
bu arada vapur beklerkenki videoları umarım sadece siz çekmişinizdr :Detraftaki arabalar çekmemiştir AHAHAHAHA :D:D
ahuahuaa onu yolda pencereden kamyonculara oranızı buranızı açmadan düşünecektiniz hakan beyyy :hehe:
Orhan
gıçığım kardeşim hepinize :D
08-03-2010, 12:08
SULTANOGLU
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
ve bomba herkesi bıraktık sefa ile özgünleri bırakmadan otmatik sürgülü kapının sigortası attı sefa yekta camdan çıkmak zorunda kaldı :D
**koltuk altı teri burdaki yırtıcılığa mani oluyor
08-03-2010, 12:13
Type-R
Abi siz sadistmisiniz o ellerin hali ne öyle:eek::D
08-03-2010, 12:14
mertacar
tekrar bekleriz, güzel eğlendik farklı bi haftasonu geçirdik. Güzel ağırlayabildiysek ne mutlu bize. Zaman olsaydı havada kapatmasaydı pazar günü kordonda birer zevk birası içerdik neyse bi dahakine :)..
**koltuk altı teri burdaki yırtıcılığa mani oluyor
kadir inanır spec :D
08-03-2010, 12:16
mmustu
ya ben böyle bişi görmedim adamların elleri rengarenk oldu damarları patladı elleri şişti hala kimsede geri vites yok :hehe:
en son sefa her seferinde gülüyodu ama eller paramparça :D adam bağışıklık kazanmış hiç iplemiyo bile :hehe:
08-03-2010, 12:20
feRRo
bazı arkadasların cumartesi gecesi renkli gececekti biraz daha ama olmadı:D:D
08-03-2010, 12:20
Ae86
Tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar yaza çeşmede yat kiralarız asıl şamata o zaman kopar ahahahahaha.Erel bu arada toparlandın mı kafan hala güzel mi:) Mustu sana ayrıca teşekkurler.