-
friends' cars
-
-
-
-
-
-
aslında bu konunun özeti arkadaş çewren genişmiş:D
şaka bi yana mininin jantlarla duruşu ve opel vectra özellikle çok hoş..allah hepsine kaza bela göstermesn ;)
-
opel vectra ve mini güzelmiş baya
-
Bi panjur Vectra'yı nasıl deiştirmiş..
-
-
alperin haklısın bearkadaş çevresi geniş ama hepsi sürekli görüştüğü insanlarolnca zorunluoluo alper çok guzel bi paylaşımolmuş kardeşim elinesağlık
NOT: vectra panjur ve mininin jant-lastik satılıktır alpere veya bana özel mesaj atabilirsiniz
-
ya herkes miniyi beğenmiş.. jantlarını da ben takıyım mı diyorum isyan ediyolar :D şimdi jant güzel mi diil mi arkadaşlar.. takabilirim yani güzelse 206ya..
ayberk pastane sahibiyiz ankarada.. öyle oluncada gelen giden çok oluyo :) hepimiz kazasız belasız inşallah
kaan vectra nın panjur gitti 2 hafta önce :D mininin jantlar güncel ama
-
jant güzel aslında,mini'nin dodikleri şişik olduğu için çok güzel gözüküyor.206'da nasıl durur takınca görürsün:)
-
jantlar 18" işte takıpta görme şansım yok.. parayı bayılıp spacer alıcam anca öyle takıcam, sığmıyo yoksa..
yok yok wazgeçtim bnm RCler iyidir.. gaza gelmeye gerenk yok :D
-
ben benm 206ya 18 takmıştm deiyim die araba 5 cm gidememişti söölym :) normal şartlarda 18 206ya gereksiz ayrıca çok büyük druo hoşta gözükmüo..bncde en güzeli rc jantı ;) hatta bn bile rc jantı düşnmeye başladım alıp siyahmı boyasam içini die :D
-
sürtme iişine çözüm bulduk 18lerin ama TUTU C2 war ya onun gibi durur diye korkuyorum.. çok büyük de güzel olmuyo.. bide 2 tane daha 206 17sini takmış o jantlarn.. soudum yani bende ama mininin jantlar güzelmiş diince herkes gaza geldim işte:D
şimdi RClerin içine bi brembo ayarlamaya çalışıyorum.. o zaman jant istemem bile heralde:)
senin arabaya güzel olur RC jantı aslında ama siyah olmaz bence.. siyah olucaksa şimdiki jantların daha iyi.. bende 5 kollu jant takıntısı olmasa daha bi beenicem senin arabayı walla :D
-
Maşallah Hepsi gzl kazasız belasız
-
vectraya çizgili jantlar cuk oturmus cok hos duruo gercekten basıklık panjur xenon rengi vs..
-
vectea iyiydi walla ama söküldü artık.. onun altındaki siyah palio geldi.. o çok kollu jantlar resimde çok belli olmuyo ama 20inch ti.. güzel arabaydı walla :)