http://www.streetfire.net/video/Form...tor_740080.htm
Printable View
çok fazla yatıyo anlam veremedim G yi daha iyi hissettirebilmek için mi nedir :S
bu bayadır var tayfunnnnn
asosyal herif biraz alışveriş merkezlerine oyun mekanlarına gitte gör :hehe: herşeyi benmi öğretcem sana aaaaaaaaaa
Sana şu şekilde video konusu açmak gerekiyor
Red Crab Films
Sexy Girl Washing Car " Censored "
+rep :hehe:
+ olarak bu manyak herifte gidip araba almamıştır bunu alıp eve koymuştur yani akıl işi değil
Ya kesinlikle çok abartı bence. Zaten bundan olsa her evde nesil tükenir . Herkes bekar.
Motor sürüyor eleman ön falan kaldırınca dehşet alet tepki veriyor frende falan virajlarda o yüzden çok yatıyor.
Kullandım fakat ama oyun bu biraz abartı olacak elbet :)
Ne kullanıyor bu adam ! :D
Banada tepkileri garip geldi aracın.Semi olay herhalde :D Hani şu 3 tekerli yarı araba yarı motorlardan :D Çünkü motor gibi önü kalkıyor ama virajda ters denge yapıyor garip geldi bana
adam lfs oynuo, mrt olabilir dicem ama genede ole bi tepki vermez ki :D ilginc hakkaten:D
LFS oynuyor F1 arabası sürüyor.. G kuvvetini hissettirmek için bu kadar çok yatıyor.. 10ur_K bilir LFS'de G kuvvetini gösterene gösterge var.. Simülatör de ona göre hareket ediyor.. Force Dynamics 401 bu arada aletin adı :)
benım basım dondu manyaklık bu ınsanı ayran gıbı calkalıyo
çok fazla sallanıyor tam gaz verince çok fazla yatıyor az kaldı yörüngeye yerleşicek :D