http://www.aytepesound.com/uploads/aytepe2ylmaz_1.jpg
selam arkadaşlar şirketime ait logo değişikliği ile ilgili çalışma yapılmıştır logo hakkındaki düşüncelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
şimiden teşekkürler.
Printable View
http://www.aytepesound.com/uploads/aytepe2ylmaz_1.jpg
selam arkadaşlar şirketime ait logo değişikliği ile ilgili çalışma yapılmıştır logo hakkındaki düşüncelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
şimiden teşekkürler.
Bir de görebilseydik ?
bide koyabilseydik.
evet fikirlerinizi bekliyorum
web adresini de aytpesound yasızındaki gibi bölün
gozu cok yoruyor cok karmasık olmus bence daha farklı calısmalar yapılabılır bence yazı fontu renk secımı vs ...
aşırı basit olmuş , daha orjinal bişeyler yapılabilir
Öncelikler emeklerinizden dolayı tebrik ederim, eleştirileri pozitif olarak algılayın lütfen.
ana yazı stilini değiştirin bence
turuncu halkada biraz abes gibi
yorumlara pozitif bakıyorum sizin yorumlarınız olsun diye koydum ben logoyu ona göre çalışma yapılacak ne kadar eleştri o kadar iyi sonuç.
valla ben aldigim egitimlere dayanarak guzel olmamis diyorum basit sadece tipografiden olusan bi logo olmus herkes yapabilir bunu
tepenin üstünde ay olabilir mesela...
varsa işten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.. ***** burası gebze profosyonelleri bulmak güç.
Söylenmiş gerçi ama bir de ben diyim web adresini de bölün..
Çok sıradan olmuş bence grafikçi arkadaşlar vardır belki yardımcı olurlar.
burdaki arkadaş yarın 2 çalışma daha yapacak onları da yayınlayacağım fakat tech turkey ailesinde varsa anlayan beklerim arkadaşlar tşk.
başlıktata yazdıgınız gibi logo değil logo çalışması olmus :) özgün ve yaratıcı kesinlikle değil.
rastgele bir font secip bold yada italic yapıp etrafınada bi kontür atınca logo olmuyor ne yazıkki. bu işin okulunu okumuş , çalışan ve hala biçok şeyi bilmediğimi farkeden biri olarak
bu gibi işleri profesyonel olarak ( alaylı spec.değil :D ) yapanlarla muhattap olmanızı tavsiye ederim. lütfen yanlıs anlamayın,eleştiriye açmıssınız... eğer yararı dokunacaksa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
bence de kesinlikle profesyonel bir şey olması lazım yukarıda kayaakın nickli arkadaş çok güzel açıklamış bunu çünkü logo dükkanınız tabelasında karvizitinizde web sitenizde olacak ve sizi temsil eden ilk unsurdur bu konuya özen göstermenizi öneririm
eleştiriye açık olduğunuz için yazdım lütfen yanlış anlamayın çünkü firmanızı görsel olarak ilk gösterecek şeylerden biri logonuz olacaktır.