VTec_king Nickli Üyeden Alıntı
nazarlık bir durum anlatıyım vti imla başıma gelen bir hikayem
Cumartesi akşamı 7 gibi bostancı meguars a gittim bir güzel cilalı shine filan herseyden yaptırdım.9 gibi çıktım caddede böle keyifli keyifli giderken çiftehavuzlar ışıklara yakın sağ şeritte bir logar kapağına altını sürttüm çiftehavuzlar ışığı geçince durdum bakıyım dedim nereyi vurduk.Baktım hiç birşey yok arabaya bindim kontağı çevirdim ama ekranda hiç bir ışık görüntü yokdu şaşırdım kaldım akü filan bilmem ne kontrol filan yok ekrana elektrik gelmiyor lanet olsun dedim çağırdım çekici mutluhana çektirdim.
pazartesi oldu arıza kaydı açtırdım servis baş ustası gürcan usta ben hallederim dedi
ilk önce beyni çıkardı başka beyin taktı yok,bütün elektrik tesisatını söktü yeniden taktı yok 3. gün oldu öbür elektrikciler filanda 3 kişi uğraşmışlar bulamamışlar en son telefon geldi biz bulamadık fabrikaya göndericez dediler perşembe günü ben arabayı almaya gitmeden 20 dk önce araba kendi kendine düzelmiş. Bundan sonuç direk Nazar değdiğidir. güzel olan bişey ödediğim tutar arıza tespit ücreti idi 48 TL sadece