-
World's First 9 second GT-R by AMS Performance
-
-
sırf jantlardan 47kg attıklarını bılıyor muydunuz??? bu aracın ıcını komple soktuklerınde 400kg atıyorlar bunu bılıyor muydunuz?
47kg yı atmıslar ama aracı nıcı toplu gozukuyor. bence modıfıye etmektense aracı sokseler zaten bu sureler cıkar dıe tahmın edıyorum. zaten motor kompartımanını gorursenız sadece turbo - fuel kıt w ınjectors - komple egzost - caı - ecu oldugunu tahmın etmek zor deıl. su makına ebay a dussun artık ta alalım bır tane :):)
stock makına da bence bır numara olucak bu motor
-
GTR alıp da drag için hazırlamak saçmalık.
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
sırf jantlardan 47kg attıklarını bılıyor muydunuz??? bu aracın ıcını komple soktuklerınde 400kg atıyorlar bunu bılıyor muydunuz?
47kg yı atmıslar ama aracı nıcı toplu gozukuyor. bence modıfıye etmektense aracı sokseler zaten bu sureler cıkar dıe tahmın edıyorum. zaten motor kompartımanını gorursenız sadece turbo - fuel kıt w ınjectors - komple egzost - caı - ecu oldugunu tahmın etmek zor deıl. su makına ebay a dussun artık ta alalım bır tane :):)
stock makına da bence bır numara olucak bu motor
sırf jant 47 kılo mu? ohannesburgerrr dıyorum kac kıloymus stok jantı?:)
-
moruk burda ben söküp takarken tarttım teki 43 küsür kilo geliyor lastikle beraber
-
Alıntı:
OmerRS Nickli Üyeden Alıntı
GTR alıp da drag için hazırlamak saçmalık.
ama herkes pist te saniye kasmayı sevmeyebilir dimi
mesela bence de sacmalık benimde GTR olsa piste cıkarım saniye kasarım
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
moruk burda ben söküp takarken tarttım teki 43 küsür kilo geliyor lastikle beraber
vay anasınıııııı... 4 lastik jant 170kg haa :eek:
-
Alıntı:
coolvtec Nickli Üyeden Alıntı
vay anasınıııııı... 4 lastik jant 170kg haa :eek:
bırde hafıf olan model var magnezyum o da 2kg daha hafıf. lastıkler agır patlamayan yanmayan kursun gecırmeyen lastıkelrden var :)
-
vallahi bir gt-r ım olsa ilk iş sökerdim :)