-
Konulu K20
hani şu 3 film birden devamlı matine filmler varya ayıp ayıp :D bu videoda onun gibi olmuş :D eleman ilk videoda acılan hasarın gurursuzluguyla dökmüş ne var ne yok :D ama fena video olmuş valla :D izleyin derim
http://www.youtube.com/watch?v=3R1_mLcdgZs
-
-
güzel video,makina çok fena kullananda çok iyi kaldırıyo arabayı
-
hakikaten cok cok iyi kaldırıyo cokta güzel vites atıyo :D video baştan sona cok güzel izleyin bence :)
-
Ulan Yazık Ya :D Güzelim Ek i Kalkışta Kaldırdı Ne Yaptı Bilmiyorum Berbat Etti Sarı Gitti Güzelim 1.lik :D Ama EG Fena gidiyo yalnız iş yerinde olduğum için sesini duyamıyorum :D:D
-
valla cok eski ve bir kaç kere paylaşmıştım
ama cidden güzel videodur
ve kalkışlar cok iyi
-
izledm bastan sona güzel videoda eleman iyi hoş ok gibi kaldırıyo arabayı burdaki draglarda silik lastk taksalar bile sarıyo arabalar cok güclü olmamasına ragmen asfaltdan mı farkedıyor acaba nedendir...
-
-
-
offff dou yaptın yen yiğen yavvv:d
okadar yüklemişte sonradan farkettim.neden kilitli difransiyel takmamış acaba?
-
bizim pistlerde kalkış noktasına dökülen bi sıvı var hani kola diyolardı öyle kısaca sanırım.. o malzeme adamların bütün pistlerine dökülüyo diye bişey duymuştum sanki bi ara :icon_tup:
-
Ama Doğu abi bu bana yapılmaz ki :D Unutmuştum ne güzel bu videoyu yeniden hatırlattın sağol yani :D Sonra Doğuş kafayı bozdu Honda'yla diyip duruyorsun :D