arkadaşlar 2 aracın farını açıp temizlemek istiyorum fakat cesaret edemiyorum yardımcı olabilecek olan varmı
Printable View
arkadaşlar 2 aracın farını açıp temizlemek istiyorum fakat cesaret edemiyorum yardımcı olabilecek olan varmı
ramosi olabilir sanki :)
elektrıkcı ısmaıl halleder 5yol pakten mutlu sanayı sıtesınde
İlk bnde çok korkmuştum 2 tane redbull içtim cesaretimi topladım :D ve saç kurutma makinası birazda 60-70 derece su ile halloluyor.
ramo Sİ de açıyo
araç neydi
ben bi çıkma far aldığımda dur temizleyelim deyip tazyikli suyu bastılar içten dıştan. sonra basınçlı hava tuttular. ve olay bitti :)
valla bu kadar basitmiş. ama içini açacaksan farı fırına koyabilirsin yada sıcak su yada fön makinası ile ısıtarak. dikkat edersen arada bir slikon tabakayı eritiyorsun. işte birleştirirken de yine o kuruyan slikonu eriterek birleştiriyorsun bu kadar basit. acıma dalll :D
biri cadillac kırarsam bulmam çok zor diğeri 520 araçlar yeni ama ne talihimdir anlamıyorum ikisinde de toz var ramosi kim :)
her arabanın öle deil malesef:) civic farı nı ben sana 5 dk içinde aaçarım gecen corsa farı açtım araç 2004 model ver orjinal farları tam 5 saatte açtım:) keske kolay olsa gelmeseler basıma aç aç die herkkes kendi açsa kesşke:)
hele gecen hafta florino farı açtım ara. 2010 model 7 satte açtım ve farın 1 tanesini tam ortadan ikiye böldüm:) keske kolay olsa.................
Far üretiminde sert silikon kullanıldıysa acılması gercekten cok zor.
Bi takım farım 4 saatte 4 kisi tarafından anca acılmıstı, sonraki takım 1 saatte acıldı sıcagı görünce :)
Markaya göre de degil, senesine göre kullanılan malzeme bile farkediyor :)
valla diğer farı kaskodan almıştım inan bu temizlenen far daha temiz sıfır fardan :D
immobilizer çalıştı sanırım gecmiş olsun :)
corsayı bilmem de millet astrayı kovaya kaynar su koyarak acıyor .. ama işte fardan fara degişir dogrudur. kolay gele sana da.