-
Buda daha oncekı makınam efsane 34 emc 13 206gtı ıyı seyırler
-
-
kapıdaki kit sanayi üretimimi yoksa hazır kit halindemi getirildi
-
Alıntı:
qwertynord Nickli Üyeden Alıntı
kapıdaki kit sanayi üretimimi yoksa hazır kit halindemi getirildi
bu ısı yurt dısında yapan gurbetcı bır turk vatandası torna tezgahını turkıyeyede kuruyor abısı yurt dısında kendısı burda bu ısı yapıyorlar. Alman markası ETS nın bıre bır kopyası tabıkı daha ucuz...
-
çok güzelmiş bu aracında maşallah kaç modeldi ve satıldımı acaba
-
plaka ve ön farlar efsaneymiş gerçekten :)
siyah jantlı i daha güzelmiş
-
Alıntı:
devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı
çok güzelmiş bu aracında maşallah kaç modeldi ve satıldımı acaba
sagolasın reıs evet sattım 3 hafta oldu 2001 MODELDI 19000 TL YE VERDIM hondayı aldım ıste oda 2 hafta oldu
-
Alıntı:
cimmeria Nickli Üyeden Alıntı
plaka ve ön farlar efsaneymiş gerçekten :)
siyah jantlı i daha güzelmiş
degısıklık olsun dıye bı arkadasımla degısmıstık sonra tekrar eskı jantlarımı taktım sıyah janlar surtme yapıyodu camurluga
-
siyah arabaya siyah jant yakışıyor bence
-
Çok güzelmiş maşallah,yeni sahibi hayrını görsün inş.
-
[QUOTE=HLLVTECII;1297120]degısıklık olsun dıye bı arkadasımla degısmıstık sonra tekrar eskı jantlarımı taktım sıyah janlar surtme yapıyodu camurluga
-
Alıntı:
cimmeria Nickli Üyeden Alıntı
siyah arabaya siyah jant yakışıyor bence
katılıyorum kesınlıkle
farlar el yapımı orjınal farların uzerınde yapıstırma folyo var.. Bunu eskı sahıbı 58 yasında sımdı 60 olmustur hayrettın amca yapmıs bende sokmemıstım uzun bı sure...[/quote]
-
Çok güzelmiş bu jantlarda çok yakışıyor ;)
-
Folyolarından tanıdım. Uzun süre sarıyere inen şu yokuşta galeride satılıktı seneler önce.
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Folyolarından tanıdım. Uzun süre sarıyere inen şu yokuşta galeride satılıktı seneler önce.
aynen oyle hocam X-CLUSIVE otomotıvde satılıktı. Arac oranın sahıbının babasının arabasıydı. 58 yasındaydı hayrettın amca ozaman sımdı 60 olmustur ben aldım kendısınden 1 ay sonra 2 sene olacak ıste.. Amca ogluna soyle demıs bu araba satılana kadar showroomdan cıkmıcak butun cabrıo arabalar bıle dısardaydı bu ıcerde duruyodu ben aldım ıste... :D:D
-
çok güzel bi canavarımız vardı yaaa bunu ben alıcaktım senden 306 gti motoru bascaktım buna projelerimi yedin halil abi ama vtec i alırım bu sefer nolcak :D
-
-
kadiköyde görmüştüm uzaktan ne olmuş arabaya demiştim :D güzel...
-
Alıntı:
turboALİ Nickli Üyeden Alıntı
kadiköyde görmüştüm uzaktan ne olmuş arabaya demiştim :D güzel...
dogrudur iş yerim kadıköyde
ne olmuş derken :)