aracımı 4 bijondan 5 bijona çevirmek istiyorum ne gibi sıkıntı yaşarım veya yaşar mıyım ne tarz bir eksisi olur veya bişi değişir mi
Printable View
aracımı 4 bijondan 5 bijona çevirmek istiyorum ne gibi sıkıntı yaşarım veya yaşar mıyım ne tarz bir eksisi olur veya bişi değişir mi
Flanş yaptıracaksın.Flanşı yapan doğru malzemeden düzgünce yaparsa sıkıntı yaşamazsın.Flanş konduğunda jantlar dışarı çıkacağından alacağın jantın Et değerini iyi hesaplamalısın.İz düşümü değişeceğinden aracın yol tutuşuna pozitif bir etkisi olur.
ali ile görüşmeni tavsiye ederim
akıllı ol jant manyagı olma :D
yaa öle deme baba birtane buldum süper bişi yapacam kafaya koydum :D
4 ve 5 bijonların ölçüleri ne acaba
4x100 den 5x120 ye geçiş
bence bi aliyle görüş kardeşim o yaptı bu işi ama komple taşıyıcılarımı değiştirdi tam bilmiyorum görse konuya yazar ben bi söleyim
ek 9 project mi ..?:)
aynen apaçi işlerden sıkıldım :)
Bende, 5x112'den 4x100'e dönmek istiyorum.
Yani Tam Tersi 5'den 4'e dönmek istiyorum.
Flanş kurtarır mı, yoksa Poryo'lar mı değişicek?
bildiğim kadarıyla 4 den 5 egeçmek öyle flanşla olacak iş değil baya bi sorunlu iş yani 2000 tl lere çıkar tahminimce...
poryalar değişiyor
ali abi konuyu görse yardımcı olur.
ya flanşla değiştiğini biliyorum ama sağlıklı olur mu die düşünüyorum
umut sıkıntılı oluyor bende kullandım biliyorsun en ufak bi eğilmede bile araba sendeliyorki sen 5 bijona geçeceksin çok fantazik olur böyle takıl kafan rahat olsun
arabam vti sa jantım orjinal olmalı..boşwer macera arama bence ...
jant takıp duruyon manyak.. 2 vites vti almışın git diger 3 vitesinide al onun janta para dökecegine :D