-
çift mühürlü app plaka isteyenler buraya
-
Nazmi abi, ne zamana kadar geçerli? Ben şu 1 hafta içinde almayı düşünüyorum da:)
-
Arkadaşlar çerçeveli çerçevesiz ince kalın baskı farketmez itina ile çift muhurlu plaka basılır son gun siparişlerinizi bekliyorum fiyat 130 tl
-
Bugun son birdhaki artık nezamana olur bilemem kanal sıkıntılı o kadar arayan oldu isteyen şimdi ise arayan yok :) yaptırmak isteyen arkadaşlar beni arasın 0 535 970 80 43
-
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
Bugun son birdhaki artık nezamana olur bilemem kanal sıkıntılı o kadar arayan oldu isteyen şimdi ise arayan yok :) yaptırmak isteyen arkadaşlar beni arasın 0 535 970 80 43
Yok yaptırcam da mali durumum sıkışık bu ara, ondan sordum:D
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Yok yaptırcam da mali durumum sıkışık bu ara, ondan sordum:D
SEN SİPARİŞİ GEÇ BANA PARA HAFTAYA VERİRSİN PARA ÖNEMLİ DEİL BİZİM SİTEMİZİN AYRICALIGI BU OLSUN DA TİMİ TECHTURKEY:heyoo:
-
42 AR 525 bjk tarzı basım görüştük ama yinede yazayım dedim
-
Alıntı:
king_of_the_mad Nickli Üyeden Alıntı
42 ar 525 bjk tarzı basım görüştük ama yinede yazayım dedim
okey
güncelll
-
kare olan plakaların ölçüsü sabit mi? daha küçük yapılma imkanı varmi?
-
Alıntı:
G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı
kare olan plakaların ölçüsü sabit mi? daha küçük yapılma imkanı varmi?
sen cm söle ben istediğin gibi basıp yollayım kardeşim
-
Alıntı:
SEN SİPARİŞİ GEÇ BANA PARA HAFTAYA VERİRSİN PARA ÖNEMLİ DEİL BİZİM SİTEMİZİN AYRICALIGI BU OLSUN DA TİMİ TECHTURKEY:heyoo:
bende siparişi geçtim bana para sormayan nazmiye çok teşekkürler. :bravo: yarın öğlene kadar havaleyi geçerim. :icon_tup:
-
http://i41.tinypic.com/vpvm9c.jpg
ben tek almıstım mühürsüz cidden iyi bi plaka geldi... düşünen varsa kaçırmasın
-
Alıntı:
GKS TypeR Nickli Üyeden Alıntı
bende siparişi geçtim bana para sormayan nazmiye çok teşekkürler. :bravo: yarın öğlene kadar havaleyi geçerim. :icon_tup:
para elimizin kiri bu işten çok para kazandıgım yok sürümden kazanıyorum yarın geçersin baba sorun yok parası olmayanda sipariş verebilir tech turkey farkı olsun işte farkımız bu
-
Tek Kare istersek fiyat nedir ? Çift mühürlü
-
ıstanbul bjk baskı tek dıktorgen plaka nedır gunahı ....
-
tek plaka 65 tl çift muhurlu ok
-
kankacım 06 AGA 37 - 06 DB 004 bunların yazı karakteri aynı mı ?
aynı ise 34 EKE 30 ver siparişini bide hesap numaranı pm le yarın göndereyim paranı.
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
kankacım 06 AGA 37 - 06 DB 004 bunların yazı karakteri aynı mı ?
aynı ise 34 EKE 30 ver siparişini bide hesap numaranı pm le yarın göndereyim paranı.
ok geçiyorum sipariş aynı onlar gibi dogrudur kalın baskı yapcam sana özel bi plaka yapcam relax ol bana bırak işi benide bi ara ok
-
Alıntı:
ok geçiyorum sipariş aynı onlar gibi dogrudur kalın baskı yapcam sana özel bi plaka yapcam relax ol bana bırak işi benide bi ara ok
teşekkür ediyorum kankacım :D