-
ıhtıyar delıkanlı sahalara donuyor
-
maaşallah ihtiyar ciğeri bayagı iyimiş.
cok diri duruyor kazasız belaısız
-
Alıntı:
D16inside Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah ihtiyar ciğeri bayagı iyimiş.
cok diri duruyor kazasız belaısız
Teşekkürler , iki ihtiyar takılıyoruz usul usul...
-
maşallah emekleriniz boşa gitmemiş çok diri duruyor
-
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
allah kaza bela göstermesin.sizin üzerinizde bir yük var.bu araç tr de sayılı belkide iki elin parmağını geçmez ;)
Faz 2 olarak şu an TR de tek :) , bir ikiz kardeşi var dı , şu an toplanıyor olması lazım... 3 adet te eski kasa faz 1 var...
-
masallahhh ıyı cıgerlıymıs sıgarayıı ne zaman bıraktı acaba :) allah kaza bela vermesın
-
-
hay maşallaahhh nazar değmesinnn :eek:
kazasız belasız sürüşler dilerim...
-
Alıntı:
R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler , iki ihtiyar takılıyoruz usul usul...
araçta sizde gayet gençsiniz kazasız belasız :heyoo:
-
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
toplanan aracın sahibi kankam olur şansız bedevi o da inş en kısa sürede biter izmite gelir r21t roll gecesi yaparız ;)
Ahmet in şansızlığı , Renault almeninde efsane oldu zaten... Bedevi gene iyi 1 tane ayı denk gelmiş, Ahmet e ayı kolonisi denk geldi... İnşallah toparlar en kısa zamanda...
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
masallahhh ıyı cıgerlıymıs sıgarayıı ne zaman bıraktı acaba :) allah kaza bela vermesın
Sigara kullanmamıza rağmen ciğerliyiz , hatta KKK16 nın dip gaz sonrası egzost a verdiği yağ sonrasında çıkan dumanı , greenpeace üyesi biri görse arabanın üzerine zincirler kendini.. :) ..
Şu an tamamen stock..Bu speck ile verdiği teker kw si heveslendirdi beni... Önümüzdeki günlerde Turbo GT3076 ile , egzantrik 251 derece ile , yazılımı bozian racing ile , wesgate tial 44mm ile değişecek.. Daha da güzel olacak inşallah..
-
Maşallah :)
Ben olsam jant felan yapmak yerine tamamen orjinal saklamaya çalışırdım böyle bi güzelliği :)
Maşallah tekrardan, kazasız belasız :)
-
Güncel olmasını sağlamaya çalışırken , mümkün olduğunca orjinalliğinin bozulmamasına özen gösteriyorum ... Sadec jant ve motorunda abartılmadan yapılan ince dokunuşlar var..
http://resimyukle.renaultclubtr.com/...5a3c26cfd6.JPG
-
uzerındekı tsw ler cok ıyıydı onlar kalsaydı keske
maaşallah
-
Alıntı:
metin Nickli Üyeden Alıntı
uzerındekı tsw ler cok ıyıydı onlar kalsaydı keske
maaşallah
Kromları attığı için söktüm , hali hazırda duruyorlar güzel bir kumlanıp boyanması lazım.. 4-5 ay sonra sıra gelir herhalde.. :)
-
maşallah kazasız belasız :)
-
Masallah Abı Cok GUsel Aracın VAr Allah NAzarlardan Korusun ;)
-
maaşallah çok diri duruyor, yapılmayanı yapıyosunuz tebrik ederim
-
Alıntı:
R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı
Sigara kullanmamıza rağmen ciğerliyiz , hatta KKK16 nın dip gaz sonrası egzost a verdiği yağ sonrasında çıkan dumanı , greenpeace üyesi biri görse arabanın üzerine zincirler kendini.. :) ..
Şu an tamamen stock..Bu speck ile verdiği teker kw si heveslendirdi beni... Önümüzdeki günlerde Turbo GT3076 ile , egzantrik 251 derece ile , yazılımı bozian racing ile , wesgate tial 44mm ile değişecek.. Daha da güzel olacak inşallah..
bu işlemlerle çok daha güzel olucağına eminim :)