-
MCK 31 Laguna 3 ( SON RESİMLER )
-
app diye çığlık atıyor :D
kazasız belasız
-
Maşallah sade bi güzelliği var.:) burağın'da dediği gibi app plaka daha güzel olur.:icon_tup:
Bonus foto ve çekimler'de hoşmuş eline sağlık:icon_tup:
-
Kazasız belasız güzel araç..
-
saolun arkadaslar yapıcam tabı app ama ona yatırım yapana kadar baska seyler o fınalım olur artık :D
-
Muratım güzel resimler :) Aynen APP lazım hemen... Birde yine söylemeden geçemiyeceğim senin plakan beni mahfediyor :D:D
-
Alıntı:
zafa38 Nickli Üyeden Alıntı
Muratım güzel resimler :) Aynen APP lazım hemen... Birde yine söylemeden geçemiyeceğim senin plakan beni mahfediyor :D:D
saol kardesım :D napım ya mckta o vardı sadecE:P
-
Maşallah kazasız belasız bir keresinde maxxcarda görmüştüm şık araç :icon_tup:
-
-
Plakada şahaneymiş :D yanlız o plakada bi acayiplik var bence fazla tutma bana 3 ay nasib oldu sırtım yerden kalkmadı birde app halini görmek istiirsen die koyim:)
R.I.P
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/13/71.jpg
-
-
maşallah diyelm mcklar çoğalmasın başka bi arabadada görmeyelim.kazasız belasız.
-
app li haline bişey oluyomu :D
-
-
masallahh cok ıyımıs aracın ama ıkız plakamı gezıyorsunuz :D:D:D:D
-
Alıntı:
SoutHeRn FixeR Nickli Üyeden Alıntı
ahaha:D:D:D yok benım 1 seneyı gectı allaha sukur hıc bı problemım yok :D
-
Alıntı:
turboALİ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah diyelm mcklar çoğalmasın başka bi arabadada görmeyelim.kazasız belasız.
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah..
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
masallahh cok ıyımıs aracın ama ıkız plakamı gezıyorsunuz :D:D:D:D
saolujn arkadaslar:D yok plaka eskıden arkadasın plakaymıs :D guzel bı denk gelme olayı oldu :D
-
Araç ve plaka çok şık maşallah :D
-
eheh o plakayı aldım 1 hafta sonra 350tl ceza yedim:D arkadan hatlı dolmuş süstü, en son araba dayanamayıp direkte v oldu dedim almıorum bdaha masallah 3 sene oldu bende brakalı plakayı daha 100lira ceza yemedim:D ayrıca masallah kazasız belasız