Turkiyede suspansyon dyno su varmi varsa kimdedir iletisim bilgisi verebilirmisiniz ? Arabayi bu yaza bitirmek istiyorum parca secim tercihi uzun surdu ayarda zaman alicak artik iyice yol almaya baslamak lazim ;)
Tesekkurler
Printable View
Turkiyede suspansyon dyno su varmi varsa kimdedir iletisim bilgisi verebilirmisiniz ? Arabayi bu yaza bitirmek istiyorum parca secim tercihi uzun surdu ayarda zaman alicak artik iyice yol almaya baslamak lazim ;)
Tesekkurler
Yük dynosundan bahsediyoruz sanırım. 4 çeker olarak yük dynosu maalesef yok. Tek çeker yük dynosu sanırım sadece Levent Ögel'de var. Kendi araçlarının ayarı için kullanıyor.
ralliye araç hazırlayan garajlara bir danış istersen :)
bende bi ara bakmıştım ama bulamamıştım :) bulursanız haberleri bekliyoruz..
bostancı sanayide suspansiyoncudan bahsediyorlardı ama
bilmiyorum hangi firma
aslında JDM MecHanix bilir ?
bende bikaç yere sordurttum ama bulamadım
corner balancing vs yapacak bir yer lazim sana da bunu ancak pist icin araba hazirlayan garajlardan ogrenebilirsin .
corner balancing zaten olmazsa olmaz vardir muhtemelen dyno dedim varmi ama oda yok gibi gorunuyor hallederiz olsun..
Garage Kazaz'da vardi sanirim.
getir ivedikte yaparıs bro daynoyu:D en iyi dayno yol daynosu ztn...sen getir kardeşine ingiltereden bi k -tec amortisör kiti bak neler yapıyorum sna:)
yazin tekrar bi istanbul cikartmasi olucak iskendere rollcage icin o zaman detaylica bakariz artik