-
Maserati Ghibli- İç Mekan Yenileme
-
-
maşallah çok güzel olmuş. Taban, tavan halısı değişimi ve koltuk döşemelerinin değişimi için çok özel değilse fiyatını ve uygulama yerini öğrenebilirmiyim? İşçilik çok güzel güzel görünüyor.
-
işçilik burdan gerçekten güzel gözüküyor canlısı nasıl bilemiycem. güle güle kullanın.
ben başka bişey daha demek istiyorum o direksiyonu en acilinden değişmesi lazım o ağırlığa hiç ama hiç gitmiyor.
-
Alıntı:
corolla117 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel olmuş. Taban, tavan halısı değişimi ve koltuk döşemelerinin değişimi için çok özel değilse fiyatını ve uygulama yerini öğrenebilirmiyim? İşçilik çok güzel güzel görünüyor.
benim yaptırdığım fiyat pahalı gelebilir, biraz deli işi çünkü :)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
işçilik burdan gerçekten güzel gözüküyor canlısı nasıl bilemiycem. güle güle kullanın.
ben başka bişey daha demek istiyorum o direksiyonu en acilinden değişmesi lazım o ağırlığa hiç ama hiç gitmiyor.
araç orijinal Kit Sportivo K.S. hiçbir parçası sonradan takılma değil, MOMO aksesuarlar bu aracın orijinalinde var :)
-
Alıntı:
ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık, Çok detaylı bir işlem olmuş.
Bu malzemenin ismi, cismi nedir?
Uygulaması nasıl olur.
Bizim buralarda herhangi bir izolasyon malzemesi bulmak pek mümkün değil..
Nerden temin edebilirim?
Biraz fazlaca fazlaca soru oldu kusra bakmayın :)
-
Güzel olmuş güle güle kullanın.
-
Alıntı:
plekumat Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık, Çok detaylı bir işlem olmuş.
Bu malzemenin ismi, cismi nedir?
Uygulaması nasıl olur.
Bizim buralarda herhangi bir izolasyon malzemesi bulmak pek mümkün değil..
Nerden temin edebilirim?
Biraz fazlaca fazlaca soru oldu kusra bakmayın :)
Çatı izolasyon malzemesi gibidir.. birebirdir hatta.. Nalburlarda bulabilirsin,yapı market yok ise sizin oralarda.. Isıtabancası yardımıyla uygulanır kendiliğinden yapışkanlıdır.. Isıtıp her şekle girer..
AYrıca gayet başarılı olmuş iç döşeme ancak derisi biraz garip geldi gözüme eminim fotoğraftan öyledir..
Kutlarım iyice sıfır gibi oldu aracınız.. Maşallah.. :)
-
Alıntı:
benim yaptırdığım fiyat pahalı gelebilir, biraz deli işi çünkü :)
Dogrudur vallahi göruntudende belli zaten. Ben sadece dede pantolonu desenli dosemelerimden kurtulmak istiyorum :) tekrardan maşallah ghibliye :)
-
Çok güzel ve başarılı olmuş. Gülegüle kullanın.
-
guzel iscilik elinize saglik:icon_tup:
-
Alıntı:
araç orijinal Kit Sportivo K.S. hiçbir parçası sonradan takılma değil, MOMO aksesuarlar bu aracın orijinalinde var :)
hmm cahilliğimize verin o zaman kazasız belasız:)
-
maşallah çok güzel olmuş ancak anlayamadığım deriyi nasıl boyadınız acaba ?
-
satonun orda görmüştüm maşallah çok güzel oluyor...
-
bugün alıcam arabayı son halini de koyarım :) teşekkür ederim arkadaşlar iyi dileklerinix için, bu arada deri nasıl boyanır : derinin boyası güzelce kaldırılır tinerle sonra da deri boyasıyla boyanır :)
-
-
çok çok güzel olmuş maşallah
torpidonun plastik elemanları boyanıyor mu yoksa kaplanıyor mu ?
boyanıyorsa boyanın atma durumu söz konusu olabilir mi ilerde ?
çok soru sordum sanırım , ama içi çok güzel olmuş maşallah :)
-
çok güzel olmuş .Maşallah.Benimde taban halısını yenileyesim geldi