-
EE 106 & AT 106 & NN 106 & 206 rc giresun
-
EE 106 Spec: filtre orjn kat üzerinde RC Spec: filtre düz boru orjin susrucu biliorum NN 106 Spec : filtre eksoz timig AT 106 Spec: piston filtre kapak gaz kelebeyi timig chip GİRESUN :) AT yle denedimiz 2 video arkdaş çekememiş o yüzden atmadım ama sonuç deişmedi herkesin bilgisine
-
ee 106 kiraz kırmızı olan umut abinln araba mı acaba
-
-
:) yok kardeşim UM 764 İST PLAKASI BAL KÖPÜĞÜ :) ŞİMDİ 28 EE 106 ;)
-
Deısık bi ROLL olmus kornalar ve boylailginc =)
-
RC le güzel gitmişsin eray maşaallah araçlara :)
-
RC ile olan gazlama güzel olmus ancak timing konusunda biraz problem yasanmıs sanırım
kalkıslarda güzel yürüyor araçlar maşallah hepsine.. :)
-
Alıntı:
darkred Nickli Üyeden Alıntı
RC ile olan gazlama güzel olmus ancak timing konusunda biraz problem yasanmıs sanırım
kalkıslarda güzel yürüyor araçlar maşallah hepsine.. :)
Tşkrler timig derken benmkinde timig yok kardeşim NN 106 da var :) RC benim hazır olmamı bile beklemedi kornya kendi bastı uzadı mecbur bende bastım :( 4 de önndeym ztn 5 attım ayağımı gazdan çektim ;)
-
valla ben hiçbişe anlamadım kim korna çalıyor kimisi 2 de basıyor kimisi beklemiyor bi ara 5 korna duydum :D maşallah diyelim yinede
-
Alıntı:
devilboy Nickli Üyeden Alıntı
valla ben hiçbişe anlamadım kim korna çalıyor kimisi 2 de basıyor kimisi beklemiyor bi ara 5 korna duydum :D maşallah diyelim yinede
:D Tşkrler korna önemli deil bütün denemeler aynı devirde yapılmıştır :)
-
-
Alıntı:
devilboy Nickli Üyeden Alıntı
valla ben hiçbişe anlamadım kim korna çalıyor kimisi 2 de basıyor kimisi beklemiyor bi ara 5 korna duydum :d maşallah diyelim yinede
:d :d :d :d
-
Videolar kaldırılmış Street'ten
-
-
Alıntı:
S16 Nickli Üyeden Alıntı
Tşkrler timig derken benmkinde timig yok kardeşim NN 106 da var :) RC benim hazır olmamı bile beklemedi kornya kendi bastı uzadı mecbur bende bastım :( 4 de önndeym ztn 5 attım ayağımı gazdan çektim ;)
timing derken zamanlama problemi yasanmıs biraz aynı anda gazlanmamıs tam olarak hizalanmadan gazlanmıs demek istemiştim ama yinede güzel denemeler olmus hepinize kazasız belasız sürüşler :)
-
Alıntı:
darkred Nickli Üyeden Alıntı
timing derken zamanlama problemi yasanmıs biraz aynı anda gazlanmamıs tam olarak hizalanmadan gazlanmıs demek istemiştim ama yinede güzel denemeler olmus hepinize kazasız belasız sürüşler :)
Annadım kardeşim tşkrler ;)
-
kankaam yürüo maşallah :=)
-