-
New İbiza Cupra Tsi 180 *PhotoShoot*
-
-
maşallah allah kaza bela vermesın guzel gunlerde bınmek nasıp eylesın :)
-
maşallah çok cici bir renk
-
of of of . Kurtbilim ellerine sağlık, fotolar mükemmel çıkmış, Alette yanıyor nazar değmesin.
-
Maşallah,çok güzel görünüyor.
-
Hayirli olsun,safa nicki hicyabanci gelmiyo,bi ara otomobillerinz biolumunde bi arkadas vardi olmayan arabaya konu acip,parasiyla milleti dovmeye calisan ,onun araci heralde(karistirmyosam eger.) n mutlu ona kavusmus arabasina,kazasiz belasiz kullansin,fotolarda gayet guzel eline saglik.
10ur_K
-
Yorumlar ıcın tesekkurler beyler
-
maşallah kazasız belasız.fotolarda çok güzel elinize sağlık
-
bu araba daha önceden konu açıpta 3 kuruş parasıyla millete artislik yapan arkadasın aracımı?hani şu cupra görünümlü ENZO olan arac?
-
Maşallah çok şık araç fotoğralarda süper
-
çoook yüksek duruyo.. güzel araç ama maşşalah..
-
Alıntı:
fatiii Nickli Üyeden Alıntı
bu araba daha önceden konu açıpta 3 kuruş parasıyla millete artislik yapan arkadasın aracımı?hani şu cupra görünümlü ENZO olan arac?
hea o buyuk ihtimalle :D hahahah sonra pm'den pisti olmustu bizle:D auxhsauxhsauxha senle benle diil yani bikac kisiyle:D hepimize ayni post'u atmisti:D vsvsvs auhxsuahxuashxa
10ur_K
neyse velhasil kelam,enzo kadar olmasada guzelmis arac,kazasiz belasiz demek duser..ki tekrardan dedim,yeter bu kadar hahahaha
-
Alıntı:
Killah Nickli Üyeden Alıntı
hea o buyuk ihtimalle :D hahahah sonra pm'den pisti olmustu bizle:D auxhsauxhsauxha senle benle diil yani bikac kisiyle:D hepimize ayni post'u atmisti:D vsvsvs auhxsuahxuashxa
10ur_K
neyse velhasil kelam,enzo kadar olmasada guzelmis arac,kazasiz belasiz demek duser..ki tekrardan dedim,yeter bu kadar hahahaha
bende bi bana attı sanıyodum :D:D:D
+araba güzelmiş güle güle kullansın :icon_tup:
-
Çekimler de araçta çok güzel, kazasız belasız.
-
ön tamponda ki ızgara görünümlü siyah bölgeyi koymasalar daha güzel olacakmış yada illa koyacaklarsa ızgara yapsalarmış daha iyi olurmuş...
-
Garip bir tasarım oldu bu İbiza, fotolar güzel...
-
maşallah allah kaza bela göstermesin çok şık
-
çoook güzel araba nazar değmesn maşlh doğuşta incelemiştm tam bir canavar allh kza bela vermesn