-
Slalom Yarışı Sakarya / Hendek 25.04.2010
-
zevkli geçmiş gibi görünüyor fotoğraflardan ama ben 106 beklerdim birinci olarak pilotajın öne çıktığı açık
-
yarışın galibi plotaj oldugu çok açık aynı sürücü 106 ile cıksa kimbilir nasıl olurdu :)
-
Öncelikle kazasız belasız bitirilmesine çok sevindim resimlerden gördüğüm kadarı ile Seyirci güvenliği sıfır. Allah korusun biri kaçırsa arabayı veya oldu ya slalom adı üstünde ön takıma direksiyone çok yük biner bi sorun olsa araçta direk seyircilerin üstünde Al sana Antalyadaki gibi seyircileri ezdiler olur.
Daha güzel daha dikkatli organizasyonlar bekliyoruz.
-
Yazık valla dünyada sadece bizde sokakta yarış yapılıyor :( pistlerimizi kapatanlar utansın ne diyelim...
-
caner vıdeolar face te nerde?
-
Valla rallide yarişanlarda vardı nitekim bir anlık hırs bir dubaya hızlı girince araba kacınca toparlamak büyük zaman kaybı oluyor.
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle kazasız belasız bitirilmesine çok sevindim resimlerden gördüğüm kadarı ile Seyirci güvenliği sıfır. Allah korusun biri kaçırsa arabayı veya oldu ya slalom adı üstünde ön takıma direksiyone çok yük biner bi sorun olsa araçta direk seyircilerin üstünde Al sana Antalyadaki gibi seyircileri ezdiler olur.
Daha güzel daha dikkatli organizasyonlar bekliyoruz.
Saol Tayfun abi acıkcası biraz o şekilde oldu. TR mizin insanida güvenlik için cekilen şeritleri ve dubaları itikleyip canını tehlikeye atıyorlar. Polisler ilkten baya sıktılar güvenliği ama yariş başlayınca herkes kafasına göre takıldı. :)
Alıntı:
54th540 Nickli Üyeden Alıntı
caner vıdeolar face te nerde?
Serdar ın profilinde var birkac video hakan abi
-
cok zevklı olmusa benziyor.ama gercekten güvenlik olayı cok kotu olmus
-
güzel bi gün olmus ancak arkadaslarında bahsettiği gibi seyirci güvenliği sıfır cok skür kazasız belasız atlatılmıs.
-
-
-
yani,1.olan palio ama hiç fotosu yok :)
-
FN2 yi sardıra sardıra slalom yaptıran arkadaşın 1. olmaması doğal :) Zaten açık diferansiyel varken daha yavaş sürerek daha iyi yapabilrdi düşüncesindeyim. Tabi video olmadığı için görünürde söylediklerim çürütülebilir :) Palio yu da merak ettik bu arada.
-
Valla palio nun resmi yok standart bir palioydu fazla resim cekmedim zaten :)
O gördüğün fn2 nin dönüş fotosu u yapip tekrar geldiği tarafa dönerken cektim yoksa kukalar arasinda o şekilde gitmedi gidemezde :D
-
Evet farkettim onu da yine de daha farklı dönebilirdi yani :D ciddi anlamda zaman kaybetmiştir orada çünkü :)
-
zamanında çorumdada olmuştu oradada palio 1. idi , arba yapısı da uygun sanırım anlamadım D:
-
Zamanında biz de sanayide yapmıstık ben palio ile birinci olmustum :D
Bugeye wrx falan vardı :)
-
denizlide m5 birinci şahin 2. oldu şahinci kardeşimizi tebrik ediyorum
-
ben sakaryalıyım ılkkez gordum bunu ya bıleydım kesın gelırdım=)gene yapıcakmısnız yada bu tarz bısey dusunuomusunuz?