http://www.youtube.com/watch?v=fG9f7...eature=related
Leon Cupra ve Audi TT basıyolar.. Bikaç boy arkadan çekime başlayan ve sonrasında şaka gibi geçerek fark açan araba ne mi ? Kara tren Ibiza yine başrolde :D İyi seyirler arkadaşlar..
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=fG9f7...eature=related
Leon Cupra ve Audi TT basıyolar.. Bikaç boy arkadan çekime başlayan ve sonrasında şaka gibi geçerek fark açan araba ne mi ? Kara tren Ibiza yine başrolde :D İyi seyirler arkadaşlar..
Attığı dumandan yediği küfürün haddi hesabı yok ya en çokda bütün gece dier arabalara koyan hem geçilmek hemde cam car ın 5tl lik mazot yakmış olmasıdır hahaha
Smoke Machine :D
bu ibiza cupra hep böle yapıyo yav :D bi videosunda daha böle yandan geçip gidiyo :D
maşallah :) çok çok iyi gidiyormuş.ama ruh yok be :) buda tektesellisiolsun geçilenlerin :)
bu modlanan ıbiza lar hangi modeli motor yapısı nasıl ? 3 silindir lerden değildir heralde bilgiverirsiniz
Sarı cupra kuk plakalımı?Ben olmadığıma ve zd nin böle gitmeyeceğine göre evet kuk olmalı:DMaşallah tüm araçlara,ibiza hakikaten çok iyi gidiyor..
bu nasıl ibiza yaw:D
evett sol kulvardan atağa geçen thunderbolt rakiplerini bir bir geçiyor ve 1incilige oturuyor.. fark 1 boyy 2 boyyy 3 boyyyy farkkk aman tanrım toz duman oldu ortalık ve thunderbolt yarışı kazanıyor =)
maşallah tdi ibiza ya:icon_tup:
tdi boyle gıdıyorsa :) masallah demekten baska bırsey gelmıyor aklıma masallah masallah :)
Kara tren gibi geçiyor valla duman ata ata:D bu arada video yurtdışın'da çekilmiş sanırım.
şakacı :) :)
Onur 1.9 TDI PD130 diye geçen model videodaki.. 4 silindir.. Benim aracımda sadece yazılım olmasına rağmen şu anda 170 HP gibi bi güçteyim.. Büyük turbo intercooler enjektörler ve sağlam bi yazılımla 300 beygirlere dayanıyo.. Bundan ziyade 700 NM civarı tork veriyoki bütün o hareketler bundan kaynaklı :D En güzeli de stock internallerle yapıyor bunu :)
sıkıstırması 14 15 civarı olan bir makine nasıl oluyorda 700 nm lik bir guce dayanabiliyor hayret ediyorum:S
valla helal olsun
beyaz tt füme oldu zuhauhzuhauhuhzuha :D:D:D:D
bunun rüzgarınada girilmez yaa :D:D:D:D