spor yay lar bu gün mesela fk lar 250 lerden baslıyo diye biliyorum,
orjinal çıkma ies yayları 70-100 lira civarı alıp kessek artı eksi ne olur?
bilen ,fikri olan ,kullanmış olan yardımcı olursa sevinirim...
şimdiden teşekkürler.
Printable View
spor yay lar bu gün mesela fk lar 250 lerden baslıyo diye biliyorum,
orjinal çıkma ies yayları 70-100 lira civarı alıp kessek artı eksi ne olur?
bilen ,fikri olan ,kullanmış olan yardımcı olursa sevinirim...
şimdiden teşekkürler.
hoplaya zıplaya gidersin
1-2 bakla kesmekten hiçbir sorun olmaz en fazla amortisörün patlar o da zamanla..
bunun yerine hem yayı hemde amortisörleri kısalt ki bu işlem ortalama spor yaya parasına denk geliyor ama ondan daha keyifli güzel oluyor.. ;)
ne konfor kalır nede yol tutuş.. azcık kıyıcaksın paraya arkadasım :)
Civic aftermarket ürünü bolca bulabileceğin bi otomobil 2. el olarakta araştır derim ;) Kesmeyi tavsiye etmiyorum.
sürüş açısından güvenli olmayabilir, en başta ben kendim güvenemem
bende orjın yaylar var ıdeal sekılde kesılmıs satıyorum dusunursen yukseklıkte böle
http://i41.tinypic.com/6qjhtv.jpg
teşekkrler var zaten elimde ayrı bi takım oem yay tavsiyeler sonunda ne çıkacak ona göre kesicem yada kesmicem.
kesik yay bende de var hemde ciddi kesik.. :D
şöyle de bir durum var hiçbir sorun yaşamadım kestiğim yaylarda honda da ben.. amrtisör sertleştirme de yaparsan gayet keyifli oluyor tekrar söylüyorum sadece yay kesmek mantıksız..
civicin yayları dümdüz geliyo o yüzden keserken istenildiği kadar kesilebiliyor. Kesik yayda arada sekme yapıyo ama orjinal amortisör kullanıldığında çok rahatsız eder. Amortisörüde kısaltmak gerekir bence.
Civic için zebil gibi parça var.
Ojr yayı alıp kestiricen amortisörleri sertleştiricen falan yine yay parasına gelicek sana..
En güzeli, coilover yaylardan al
techturkey de böyle konular geçiyosa diğer forumlarda ben hiç yay takmadım amortisör üzerinde gidiyorum diyecek çıkacaktır ondan korkuyorum..
coil yay al seni tatmin edicek şekilde bas aracını oem yaylarında dursun bir kenarda...