-
'BJ 0907' Japan+German Mix Vtec2 @İstanbul !
-
dun gece altunizade'den libadiyeye giden tunelde senin arabani gorunce gecmeyip arkadan bi sure seyretmistim beyaz Mercedesle, biraz tip tip bakmistin sonra fazla duramadim :D masallah guzel duruyordu arkadan, Allah kaza bela vermesin
-
Profesyonel çekimi hakediyor bence:). Ön fardaki buğu olayını çözmeniz gerekiyor:). Bana göre yapılacak 1-2 şey var,
APP
Plaka üstündeki krom çıtayı(yada her neyse:D) mat siyaha kaplamak, logoyuda carbon kaplatmak:)
Bunlar olursa çok çok daha güzel olur bence. Maşallah:icon_tup:
+olarak büyük eksiklik SUNROOF, tabi elden birşey gelmez:p
-
Edit: Plaka dışında sorun yok
-
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
Edit: Plaka dışında sorun yok
tamam dostum .
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
dun gece altunizade'den libadiyeye giden tunelde senin arabani gorunce gecmeyip arkadan bi sure seyretmistim beyaz Mercedesle, biraz tip tip bakmistin sonra fazla duramadim :D masallah guzel duruyordu arkadan, Allah kaza bela vermesin
saol kardesım allah razı olsun .dun gece bahsettıgın saat 12 1 cıvarı dımı gece . yok ben arabaya bakıodum masallah dıodum :P
-
Alıntı:
brk19 Nickli Üyeden Alıntı
saol kardesım allah razı olsun .dun gece bahsettıgın saat 12 1 cıvarı dımı gece . yok ben arabaya bakıodum masallah dıodum :P
aynen :) taciz ediyormusum gibi algilanmak istemedim uzadim ben de fazla durmadan :)
-
Güzel karışım olmuş tebrik ederim.
Sis farları olsa daha iyi durucak gibi..
-
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
Güzel karışım olmuş tebrik ederim.
Sis farları olsa daha iyi durucak gibi..
saol ama
sis farları var zaten uzeerınde .
-
Çok guzel olmus maşallah kazasız belasız... :)
-
Alıntı:
brk19 Nickli Üyeden Alıntı
saol ama
sis farları var zaten uzeerınde .
simsiyah olunca farkedemedim
-
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
aynen :) taciz ediyormusum gibi algilanmak istemedim uzadim ben de fazla durmadan :)
anladım dostum bıdahakıne slmlasırız artık .(:
-
Maşallah yapılıcakları yazmışlar abi zaten bence tamponu orjinal haline çevirsen daha doş durur bi de fotolar kontrast çok olmuş aracın hatları kaybolmuş..
-
tabi alırsın jant 10 araca parça alıyorum senden kolaymı ahah :D
şaka tabi kardeşim güle güle kullan maşaallah..
-
Arkadan olan fotoğrafa bayıldım.. Arka jantların duruşu mükemmel olmuş.. Arabayı da çok güzel basmışsınız.. Allah kaza bela vermesin harika olmuş..
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Profesyonel çekimi hakediyor bence:). Ön fardaki buğu olayını çözmeniz gerekiyor:). Bana göre yapılacak 1-2 şey var,
APP
Plaka üstündeki krom çıtayı(yada her neyse:D) mat siyaha kaplamak, logoyuda carbon kaplatmak:)
Bunlar olursa çok çok daha güzel olur bence. Maşallah:icon_tup:
+olarak büyük eksiklik SUNROOF, tabi elden birşey gelmez:p
bakalım prof. foto cektırmek ısterım cıkarsa guzel arkdaslarımız cekmek ısterse cektırcez :) . ıkı sey dedıgın aklımda carbon kaplatıcam ıns . evet es modelı ama sunroof yok bı eksgı o :(
-
Bagajdaki honda hariç tüm logoları söküp ön tamponu orjınale cevirsen bide pay varsa kafayı azcık daha bassan 10 numara olur.maşallah
-
Maşallah çok güzel duruyo