http://www.youtube.com/watch?v=Iljtu...elated&search=
i_could...
Printable View
sakat işler bunlar :D
sanırım sicaktan
Ben gidip ders alıcam ya kardeşim ben anlamadım bunlarmı daha kaçık yoksa japonlarmı yoksa bizdemi iş yok :)
manyak lan bunlar :))))
ne denırkı ama sanırım onların hızı bızımkıne esdeıl cunku dırek canlarına susamıs derım :S ayrıca onlara bısey olmaz ılahı guc daha fazla :)
ah şu araplar :D
sonundaki o ses ne yaa öle birisi patlıyo herhalde bunlara :D
abi yinemi araplar yaaaaaaaa :D:D:D arkadan çalan şarkıdan dolayı taklaya gelmio olsalar gerek :D
abı bunlar manyak yahf
adamlrda par var yemınle kendılerıne aıt drıft alanı bıle yaparlar
ya nası insan bunlar hiç aklım almıo inanılmazzzz....
[QUOTE=Kaan;76923]abi yinemi araplar yaaaaaaaa :D:D:D arkadan çalan şarkıdan dolayı taklaya gelmio olsalar gerek :D[/QUOTEA
Ahahaha oda iiiydi olabilir tabi neden olmasın :D
Arap iştee parayıı bol buldukçaa böle oluyooo:hahaha: :p
bence parayla alakalı bi iş deil.. hayatını geri getirmicek ki para.. ama ilahi bişeyler olabilir tabi onu bilemem :) içki de içmioki bunlar kafa güzel diicem ama :D
raporlu deli hemde rahatsız. bu ne ya. adam fır fır döndürüyo direksiyonu. bunların fena halde 200-300km yapan radar benzeri aletlere ihtiyaçları var. ufak adrenalinler kesmio bunları
arkadaşlar belkide ilahi dinleyip yanlamak lazım ne biliim belki iman gücüyle yapabilinio bişiler :D bide arabanın kaloriferini sonuna kdr açın arabistan hawasına denk gelsin :D :icon_tup: