-
Merhaba
Ben Şükrü Balcı, 33 yaşındayım. Emektar bir Civic aracım vardı, ne var ki 6 ay önce zorunlu sebeplerden dolayı sattım. Arabanın olması bir nevi bu tip sitelere takılmayıda beraberinde getiriyordu, sattıktan sonra açıkcası pek giremez oldum.
Arabayı sattık fakat; yinede 4 tekerden vazgeçmedik, RC hobime 15 senedir aralıksız devam ediyorum :)
Anlattıklarımdan araç yok gibi isyankar bir tavır algılanmasın, bugünümüze şükürler olsun. İnşallah bir gün yeniden olur.
TechTurkey Ekibine kurdukları platform için teşekkür ediyorum, herkeze iyi forumlar dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla
-
-
-
-
-
-
-
Hoşbulduk, teşekkür ederim.
-
Hoşgeldiniz. Sanırsam lacivert bi civic'iniz vardı? Pek abartıya kaçmadan ufak modifiyeleri vardı dışında?
Tekrardan hoşgeldiniz, umarım keyifli vakit geçirirsiniz :)
-
-
Maltepede bi binanın önünde hep görüyodum bu aracı. Çok beğeniyodum, sağlık olsun ne diyelim. Bu arada eğer yanlış tahmin yürütmüyosam bundan 4 yada 5 sene önce tuning dergilerinden birinde sizin RC araçlarınız yayımlandı, yada sizin bi yazınız? Yazının başlığının 100kmh2sn olduğunu çok iyi hatırlıyorum :)
-
Evet sağlık olsun diyorum bende, teşekkürler.
Dergi konusunda da doğru tahmin :)
2001'den beri dergilere RC konusunda yazılar yazıyorum, son 2 senedir Tuning Türkiye'deki RC Tune köşesini ben hazırlıyorum ;)
-
-
hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
-
-
-
-
-