-
Renault Türkiye Reklamları
-
kaka çocuk insan alıntı der :D
-
araştırma yönüde var ama. :D
-
2. videonun 2. kısımındaki kadındaki kaşlara dikkat:D alınmış haliyle bile bıyık gibi duruyo:D:D
-
Ben binaların arasından geçerken hiç böyle olmuyo :hehe:
-
En çok Flash'ın reklamına güldüm.Tam bir azgın boğaymış izlenimi vermiş reklamcı :D
-
Alıntı:
mert0640 Nickli Üyeden Alıntı
2. videonun 2. kısımındaki kadındaki kaşlara dikkat:D alınmış haliyle bile bıyık gibi duruyo:D:D
bende aynen bunu yazacaktım :D
-
Toros mantıgı dedemde hala devam ediyor :)
96 Yılında aldıgı Torosu hala kapalı garajda yatıyor , 25bin km'de :D
-
Alıntı:
Eyüp Nickli Üyeden Alıntı
Toros mantıgı dedemde hala devam ediyor :)
96 Yılında aldıgı Torosu hala kapalı garajda yatıyor , 25bin km'de :D
Sakarya çevresinde normal diyorum .Bizim eve ilk giren araç Torostu,5-6 tane toros geldi geçti hatırladığım kadarıyla :) Tabi biz çocuk olduğumuzdan bagajında yolculuk ediyorduk genellikle:D
-
-
Neredeyse her reklamda hızlandırma yapmışlar :D Ha bir de "mutlu son"la bitiyor erkek açısından :D
-
bu arabaların çogu hala 2.el pazarında en çok tutulan modeller helal olsun hele toros ateş pahası :D
-
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
Sakarya çevresinde normal diyorum .Bizim eve ilk giren araç Torostu,5-6 tane toros geldi geçti hatırladığım kadarıyla :) Tabi biz çocuk olduğumuzdan bagajında yolculuk ediyorduk genellikle:D
Bende 1 - 2 kere bagajında yolculuk yaptıgımı hatırlarım ilk aldıgı zamanlarda :)
Zaten bidahada kullanmadı . Bi on sene sonra klasik araç olarak can bulacak ama o zamana cok yol yapar 28bin km olur :D:p
-
Alıntı:
Eyüp Nickli Üyeden Alıntı
Bende 1 - 2 kere bagajında yolculuk yaptıgımı hatırlarım ilk aldıgı zamanlarda :)
Zaten bidahada kullanmadı . Bi on sene sonra klasik araç olarak can bulacak ama o zamana cok yol yapar 28bin km olur :D:p
Bizimkiler gibi.Arabayı alırlar kuru yere çekerler işi oldukları zaman binerler :D 99 yılında L300 aldık.2007de Sattığımız zaman 45bin km felan yapmış durumdaydı.
-
Konu Açmadan Şunuda Koyıyım Araya Bu Vıdeoları Youtube'da Ararken Çıktı Aradan :D
http://www.youtube.com/watch?v=egLKx...eature=related
-
Bu arada 9-11 ve 21 in reklamlarında camlar hep filmli:)En hoşuma gidenide Torosun reklamı:icon_tup:
-
Alıntı:
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada 9-11 ve 21 in reklamlarında camlar hep filmli:)En hoşuma gidenide Torosun reklamı:icon_tup:
Torosun yeşil camlıları oluyor.Onlar çok güzel duruyor :)
-
Renault 21 küçüklüğümde en beğendiğim otomobildi. Gerçekten Reklamı izledikden sonra Eski anılarım canlandı:)
-
süperler yaa :) flash reklamlarına bittim