Tesisat Yardım Lütfen ???
Bu işten anlayan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.
Öncelikle tesisatımı yazayım...
---------------------------------------------------------------------------------
Ana ünite (Orjinal)
-Opel Corsa D CD30 MP3
Subwoofer
-Sound Magus FY07 1500RMS - 3000W Peak + Slot Portlu Kabin
-Sound Magus X1502 Bass Amfisi
Component
-Sound Magus C90 4 Kanal Amfi
-Önlerde Hertz ESK-160 Mid Takımı
-Arkalar Orjinal Opel'in Kendi Hoparlörleri
Diğerleri
-Stinger 2 Farad Capasitor
-Stinger Bıçak Sigorta + Kablolar, dönüştürücü vs...
--------------------------------------------------------------------------------
Tesisatım sorunsuz çalışıyor daha hiç bir sorun yaşamadım yeni zaten, fakat istediğim şu ki ;
1- Basım çok sert vuruyor resmen teneke sesi sanırım ben bu tarz dd veya kicker gibi basları sevmiyorum, başkasına dinletmek değil kendim müzik dinlemek istiyorum bass müzik sesini boğuyor beni rahatsız ediyor orta dalga sesleri alamıyorum. Bu bass'ta R&B, Hip-Hop, Urban, Rap tarzı çok iyi tınlıyor hatta Lil Jon gbi Gansta Rap lerde iyi uzatıyor ama trance house club dance tarzı dinlemeyin başınız ağrır şarkıdan soğursunuz sadece uğultu...
2- Mid takımım çok tiz sesini biraz açtığımda resmen kulaklarımı yırtıcak rahatsız ediyor çok ince ses var çıs tak çıs tak ş ve ç başka birşey yok ben orta dalga sesleri duymak istiyorum hani trance müziğin içinde inişler çıkışlar olur ya veya insan sesi yani nasıl diyim anlatamıyorum evdeki sinema sistemimdeki gibi bütün sesleri yakalamak istiyorum yırtmasın kulaklarımı çıs çıs nedir ?
Bu doğrultuda bana yardımcı olacak mid veya bas, olmadı amfi önericek veya sorun teyiptemi bunu belirtecek nasıl daha iyi ses alırım nasıl araç sinema sistemi gbi bi tesisata ulaşırım bunu açıklayacak her arkadaşıma şimdiden teşekkür ediyorum...