hava filtremden gaza bastığım her zaman ıslık sesi geliyor.Bunun nedeni ne olabilir? Filtreyi değiştirsem sorunu çözermiyim acaba.. (93 civic si)
Printable View
hava filtremden gaza bastığım her zaman ıslık sesi geliyor.Bunun nedeni ne olabilir? Filtreyi değiştirsem sorunu çözermiyim acaba.. (93 civic si)
arkadaşın si danda geliyordu açık filtre kiti vardı
filtrenin sesi o rahat ol arkadasım
aynen filtre piyasa malı ise yapıyor sesi AEM taktım sustu.. :D
bnce güzel bi ses o :D:D
açık hava filtresi ise sorun yok bendeki öküz gibi bağırıyo:)
bendede simota kit var bendende aynı ses geliyor
gayet normal endişelencek bir durum yok
gaz kelebeğini radar hondaya göster bizimkini çözdü
gaz kelebeğini temizleyince yapıyor genelde..
bı ara benım aracımdada oyle bır ses olmustu,sonra kendı kendıne duzeldı bende anlamadım,ruzgar gıbı estı gectı:D bende kelebegı temızledıkten sonra cıkmaya baslamıstı..
o ses benim hosuma gidiyodu kit varken :D
havanın kelebekten geçerkenki kıvrılmasına bağlı çıkıyor. benim arabamda gelmiyor ama arkadaşınkinde geliyor. çok da hoşuma gidiyor :))
1,4 civiclerden daha çok geliyor o ses.benim eski aracımdada vardı bende araştırdım gaz kelebeğinin emişindne kaynaklanıyormuş.sorun teşkil edecek bişe değildi.hatta sonradan hoşuam gider oldu:D
turbo sesi gibi cıkıo bazen o sesler bi arkadaşın arabasında duymustum :D deigişik ama güzelses ya :D
benm onceki 1.4 de vardı o ses ama bi kontrol et istersen biyerden hava kaçırıyo olabilirr kit baglantı yerlerini iice kontrol et bence benm ole idi geçti baya rahatsız etyodu benii