2010 2.0 135 hp Doblo II sahibiyim. Aracım çok yüksek orjinal yaylarını kestirmek istemiyorum. Spor yayı çıkmış olabilir mi? Gören duyan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim...
Printable View
2010 2.0 135 hp Doblo II sahibiyim. Aracım çok yüksek orjinal yaylarını kestirmek istemiyorum. Spor yayı çıkmış olabilir mi? Gören duyan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim...
H&R nın sitesine göz gezdir derim
katiyen kesmeyiniz.baska cözumler arayınız
SRK shop a sor belki vardır
Bence Doblo diye yay aramaktansa özdeş olabilecek yayları araştırın.Mesela yeni Bravo Linea yaylarını araştırın.Eğer arka kısım arkadaşların dediği gibi ise arka amortisörlerde kısaltma işlemi sistemin sağlığı açısından iyi olur(yayın yolda çıkmaması için)
Daha spor yay çıkmamıştır ama bendede yeni doblo var, çıkar diye ümit ediyorum =)
Wikipedia 'dan baktığımda ilgili bu 2 araç gözüküyor. Grande Punto ise işimiz kolay olcak. Siz ne düşünüyorsunuz Grande Punto olabilir mi?? Servis bu konu hakkında bilinçli midir :soru: :D
Fiat Fiorino Mk4
Fiat Grande Punto
neden fabirakaya mail atmıyorsun en garantisi o H&R benim aracım çıktıktan iki ay sonra piyasa sürdü yayları (partner tepee) yakındır çıkması
Bende özellikle ön yayların punto ile aynı olabileceğini düşünmüştüm.
GP deilde bence Bravo ile aynı olma ihtimali yüksek, servisten parça kodlarına baksanız ;)
Fabrikaya mail işi uzun sürerde lewo arkadaşımızın dediği parça kodlarına bakılabilir. Bugün SRK Shopla görüştüm. GP 'nin yayları aynı olabileceğini söyledi ama net bir cvp alamadım ondan haber bekliyorum...
dostum ne yaptınız yay olayını..deli gibi arıyorum bende 18 leri takınca araba leylek gibi oldu..bilen bulan var mı acaba??
hahahhaha beyler bende arıyorum
Makas yokmu ?