-
Vtec II PhotoShoots {DK 1349}
-
gerçekten yakışıklı maşallah
-
Eline sağlık güzel fotolar , araçda düzgün kıvamında :)
-
VtecII dedin mi akan sular durur benim için..=) Maşallah araç çok yakışıklı duruyor.Nacizane araç sahibine 2 tavsiyem var;birincisi ön plakanın kenarını da arka plakanın kenarı gibi silip beyaz yapması;ayrıca plakadaki tirfonların üzerine de beyaz fosforlu bant yaparsa sanki tirfon yokmuş gibi görünür;ikincisi de ön parkları ya beyaz dipsiz ampul ya da Osram Cool Blue ampulle değiştirmesi.Sinyaller parka bağlanmış olsa tamam da;ön tarafta sadece iç taraftaki parkların turuncu yanıyor olması görüntüyü bozuyor bence..
Allah kaza bela vermesin.
Ayrıca çekim yapan arkadaşın da emeğine sağlık.
-
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
VtecII dedin mi akan sular durur benim için..=) Maşallah araç çok yakışıklı duruyor.Nacizane araç sahibine 2 tavsiyem var;birincisi ön plakanın kenarını da arka plakanın kenarı gibi silip beyaz yapması;ayrıca plakadaki tirfonların üzerine de beyaz fosforlu bant yaparsa sanki tirfon yokmuş gibi görünür;ikincisi de ön parkları ya beyaz dipsiz ampul ya da Osram Cool Blue ampulle değiştirmesi.Sinyaller parka bağlanmış olsa tamam da;ön tarafta sadece iç taraftaki parkların turuncu yanıyor olması görüntüyü bozuyor bence..
Allah kaza bela vermesin.
Ayrıca çekim yapan arkadaşın da emeğine sağlık.
Sahibi adına ben konuşayım çok yakınımdır zaten kendisi ;)
Öncelikle nacizane fikirlerin için teşekkürler plaka olayı zaten önde yoktu polislik bi mevzuda alel acele takıldı öylede kaldı güzel gözükünce göze fazlada incelemedik doğrusu ;) park mevzusu ise çoğunu denedik zaten beyaz hiç hoş durmadı en sonunda araç sahibine en hoş görünen görüntü bu oldu..
Teşekkürler ;)
-
çok kaliteli fotolar maşallah kazasız belasız...
-
saol kardeşim ;) seninkinide pazar günü bakırköyde gördüm maşallah sürünüyo :)
-
kaputtaki cıtayı ya panjur renginde siyaha kaplat yada cıtanın deliklerini iptal edip kaputu boyat cok cok daha mükemmel bir görüntü olacak emin ol
-
Abimiz orjinalci biraz farkindayiz güzel duracağindan şüphemiz yok ama bozamiyoruz lşte