yoksa banamı öyle geliyor ?
Printable View
yoksa banamı öyle geliyor ?
Boşta zaten girer bir çoğu. En azından dou abinin ki giriyordu İbiza FR :D (Kendisi söylemişti )
girer aslında yakıt bellı bı sevıyenın altına ındı mı pompa cekemıyor bıldıgın kesıcı oluyor :D
arkadaşlar bunusürekli yapıor bıde su var aracı boşaatıptayapıyım bukadar sık girmiyor ama vitese atarak yapıyım böle gırıyor :D
buji olmadan nasıl kesiciye girsin ?
kısa süreliğine işemeyi kesip geri veriyordur o şekilde bu ses çıkar
kesici değilde, yakıt mı yetişmiyor acaba :soru:
bizim diğer araclarda böle yapmıyor hepsi dizel
ama bu aracta chıp tunıng uygulaması yapıldı ondan yapıo olabılırmı ?
Benim araçta cutoff gibi bi sistem var, drag yapmanı engelliyor.
Araç viteste ve ayağın debriyajdayken gaza abanırsan, 3000 deviri geçirtmiyor ve aynen böyle kesiyor. Vites boştayken basarsan 5000 e kadar çıkabiliyosun
bugun emisyon testine bi tane megane geldi abandım aynı sekil kesti sasırdım bi kac dizel daha var kesen ama cok önemsemediğim için dikkat etmedim :)
bikaç dizeli olan arkadaşlar var tav oldular hatta kesiciye girmeyen benzınlı aracı olanlarvar onları hıç demıyım:D
şenol boşta biraz daha zorlarsan kesici bişeyleri kesecek haberin olsun :D
Kesiciye de girer.. Çatara çutarada yapar alevde atar :D
http://www.youtube.com/watch?v=65U0qKATY9Q
bakınız alev.. videonun başlarında:D
mazot yetişmediği için yapıyor onu :)
kesiciye girse nolur dizel sonuçta :D
Dizel kesiciye neden giremesin ki? piyasadaki dizellerin %90'ı 5000rpm'de kesiciye girer genelde. Ancak kesicide sabit kalır gın gın gın yapmazlar genelde ancak chipten sonra kesicinin sesi değişmiş okadar. Bu devirde kesicisiz araç çıkmıyor artık üretim bantlarından yapmayın Allah aşkına:)