BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı
bosch EDC16 beyinlerde yani D4D corollalarda EGR iptali yaptırmana gerek yok. Sebep; Bu beyinlerde EGR valfi 2500 Devir gibi zaten devre dışı kalıyor. Yanmanın fakirleşmesine veya güç kaybına bir sebep vermiyor. Bende yazılım güncelleme esnasında yaptıracaktım ama gerek olmadığı için yaptırmadım. Bir 2 si EGR iptali yaptırdıgınızda motor çalışma ısınız bir miktar yükselecek Bu sistem zararlı gibi gorunsede aslında çok faydalı bir sistem harareti önlemek için, Şöyleki; Rolling yaparken zaten üst devirlerde devre dışı olan bu sistem sadece şehir içi kullanımda 1500-2500 civarı bir devir aralağında ( tam aralıktan emin değilim) devrede. Motorunuz dur kalk esnasında fazlaca yaktığı yakıttan dolayı oluşan ısıyı bir miktar azaltıp moturun dengeli bir ısıda çalışmasını sağlıyor. Harareti kontrol altına aldığınız içinde motor ekipmanlarına zarar vermenizi önlüyor devir yükseldikçede devreden çıkıyor performansınızı törpülemiyor. Bilalin dedği gibi EGR iptali yaptıracaktım ama yazılımcımın desteğiyle yaptırmaktan vazgeçtim. Hatta bu konuyla ilgili bi makale bile paylaşmıştım forumda :D
Ayrıca EGR iptalini tıpayla contayla yaptırmana gerek yok Yazılımdan kapatabiliyorsun. Arıza ışığıda yakmıyor. Ama aldığın riske değecek bi faydası yok.
Onun yerine mutlaka yaptıman gerekn bişey var Emme manaifoldunu temizlettir. ;) Bir zaman sonra EGR valfi yüzünden kurumlanma artabilir. Şunuda söyliyim. Aracımın katalitiğini iptal ettiğimde 40 bin km deyken Herhangi bir tıkanma veya aşırı bi kurumlanmaya rastlamadım. Yüksek kmlerde ihtiyaç olabilir manifold temizlettirmeye.