-
1 dk sadece! - Şikayet edelim lütfen -
-
şikayet ettim.ateist olabilirler ama saygıları olması gerekli.herkesin herkese saygısı olması lazım.ezikler.
-
son zamanda iyice artmaya basladı bunlar gerizekalı pislikler..
-
şaka gıbı ya delırdım burda
-
-
ilk sayfadaki isimleri gördükten sonra yemin ediyorum gözlerimi kısarak baktım diğer sayfalara yazılanları okumamak için direk report yazısına tıkladım.
Elbet hesaplarını görecekler Allah'ın izniyle
-
-
Tövbe tövbe , bunlar insan da olamaz hayvanda nasıl bişey bunlar ya?
-
-
ben de etdim işte toplumdaki ezikler böyle net ortamında kendilerini tatmin etmeye çalışyolar
-
Alıntı:
WRX_STI Nickli Üyeden Alıntı
ilk sayfadaki isimleri gördükten sonra yemin ediyorum gözlerimi kısarak baktım diğer sayfalara yazılanları okumamak için direk report yazısına tıkladım.
Elbet hesaplarını görecekler Allah'ın izniyle
aynen aynen :(:mad:
-
şimdi ben gurba üye olanlardan birini ekledim bi arkdaş olalım bakalım görüşebilirmiyiz aceba eğer görüşürsem bi video paylaşırım arkadaşlar
-
gerçi almanyada yaşıomuş olsun belki gelir buralara
-
tamam bi insan Allah'a inanmayabilir ama bu nefrer bu kin niye ben de onu çözebilmiş deilim
-
yaa ben anlamadım buraya neden katılıyolar aceba bilermi yoksa başka bişimi var :S
-
-
Benim açtığım bi fake hesapta bu ateist şerefsizlerden dolu var,daha öncede kapanmıştı bu grupların çoğu ama açmış şerefsizler yine :mad:
-
-
http://www.facebook.com/pages/Fuck-Y...16?v=wall&so=0
Bu arada fuck you turkey diye bi grup açmışlar arkadaşlar büyük ihtimal yunanlılar bunuda şikayet ederseniz sevinirim,atamıza ve ülkemize hakaretler ediyor şerefsizler,bi tane mal veletin biride apo'yu paylaşıp bizim lider yazmış... :mad: