Arkadaşlar dün ankarada ***** dolu araçları mahvetti.Pederde yakalanmış doluya malesef.
Bu dolu göçüklerini autoking boyamadan düzeltebiliyor mu,bilgisi olan var mı?Kaput,tavan ve bagaj harita gibi olmuş :(
Printable View
Arkadaşlar dün ankarada ***** dolu araçları mahvetti.Pederde yakalanmış doluya malesef.
Bu dolu göçüklerini autoking boyamadan düzeltebiliyor mu,bilgisi olan var mı?Kaput,tavan ve bagaj harita gibi olmuş :(
düzeltiyor zaten serviste işlem yaptırmadan önce mutlaka auto kinge gösterin
hayda gecmıs olsun kankam ya cokmu sık var ? bugun soralım bızım ordakı autokıngdekı okana
izmittede yapan bi arkadaş var,boya orjınalse nerdeyse sıfır hatayla eskı halıne getrıyor cekerek
evet aouto king düzeltiyor. bir arkadaşımın başına gelmişti ve yaptırdı, boyasız şekilde hallettiler kusursuz oldu. fakat kaskonuz yoksa eğer önce fiyat konuşun :)
kasko var arkadaşlar,aracın orjinal boyası.
Bizim 2010 astrada aynı şekilde tavan ve kaput haşat oldu. Emektarlarımız doblo ve palioyu garaja attım hemen ama astrayı kurtaramadım. Geçmiş olsun fatih sanada
sağol alican sanada geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Çok çok fazla (harita gibiyse) yapacaklarını sanmıyorum.
Ama bi göster istersen...
geçmiş olsun valla... bende de doludan dolayı değil de 2 3 kapı göçüğü var, bazıları autokşng e gidin diyor bazıları da hiç memnun kalmıyor... kafam karıştı benim de:)
Kaskonuz Auto Kingle anla$malı ise yapılıyor..
ama 7 adetsınır var bilemedin 8 yapıyorlar daha sonrası kasko bozuyor bilgine..
benim arabamda 48 tane vardi hepsini kusursuz duzelttiler izmitte bi kaportaci.
ya bu kapı açma izleri bende de çok var minik minik autoking bu konuda nasıl?
Çökük sihirbazı isimli firma var adapazarındalar.Biriktirip istanbul ankara izmire sefer yapıyorlar.Ben daha daha iyisini görmedim autoking hikaye.