arkadaşlar tanıdık çekici falan varsa direk Killah(Doruk)ı ararsa sevinirim. 0531 722 92 05. bağdat caddesinde madoyu biraz geçtikten sonra ilerde.
Printable View
arkadaşlar tanıdık çekici falan varsa direk Killah(Doruk)ı ararsa sevinirim. 0531 722 92 05. bağdat caddesinde madoyu biraz geçtikten sonra ilerde.
acil işlerin adamı arda :)
hayırdır ? dilerim kötü bişi yoktur?
yolda kalmış, tam nedenini bende bilmiyorum ya. bağdat caddesinde madoyu az geçince orda bi yerdeymiş.
yok mu hiç arkadaşlar?
Sence çekicimi yolda kalanı aramalı,yada yolda kalanmı çekiçiyi?
işte abi numara bilmeyince böyle oluyor:D. var mı tanıdık?:D
yaw birinde vardı burda ama daha erken moruk bıraz beklıcen herhalde
tanıdıktan bulamıyorsa 118den bi çekici numarasıda mı alamıyor, hakkaten çok saçma konu olmuş
Gerektiğinde buraya benzinim bitti napmam gerekiyor diye konuda açılıyor. Saçmaysa bana saçma sizi gram alakadar etmez. Düşünceniz için teşekkür ederim;). O tarafta çekicisi olan vardır diye düşündüm, başkası para alacağına bizden biri alsın;).
kardeşim kaskosuda yok dımı aracın aah aah ...
Satıcam diye uğraşmıyo, neyse bakalım hayırlısı. Açık elektrikçide yok arkadaş:D. Sanayi ye çekmek için fahiş fiyat çekmişler sanırsam
Gündüz geziyo çevirmenin olmadığı yerlerde sıkıntı yok:D. Gecede başka arabayla:).
Bu ara cadde yakınında olan varsa uğrayabilir mi akü takviyesi için??
Kasko olsa direk çektirir dicemde kaskoda yokmuş sanırım allah kolaylık versin
halledebildiniz mi?
Teşekkür ettim:D:D.
abi valla bi tane elektrikçi numarası görmüş, adam dükkana geldiğinde yanına gelcekmiş işte. aküsü zayıftı dünde yolda kaldı ama şimdi diyoki aküden heralde yine ama dün çok suya girdim buji başları mı dedi bişi dedi tam hatırlamıyorum ıslanmış olabilir dedi. beklemedeyiz anlayacağın abi:).