Eee beyler, 47 aydır beklediğimiz an geldi ve bugün TSİ 17:00'da Güney Afrika - Meksika maçı ile başladı.
Yorumlarınız neler, tahminleriniz, oynadığınız iddaalar? Buradan devam edelim bu 1 ay boyunca :)
Printable View
Eee beyler, 47 aydır beklediğimiz an geldi ve bugün TSİ 17:00'da Güney Afrika - Meksika maçı ile başladı.
Yorumlarınız neler, tahminleriniz, oynadığınız iddaalar? Buradan devam edelim bu 1 ay boyunca :)
futbooldan anlamam ama turkey oynuyorsa gonlum ondan yana gerısını bosver :)
Aynen bende futboldan anlamam.Varsa yoksa milli takıma destek.O yoksa gerisi yalan zaten.
Türkiye olsa cok daha keyifli olacaktı, bugun biraz baktım ama heyecan yok milli takımımız olmayınca :(
evet ilk tahminim tuttu..sırada uruguay-fransa maçı var bakalım 2 gol çıkacakmı :)
vuvuzela kazancak kupayı :D
o vuvuzelalar onlarin ...........
hala kulagim cinliyo..
neyleyim ben böle dünya kupasını.......
Yazik ya sacma sapan bir dunya takim var ama Turkiye yok...
her dünya kupasına katldık da bunda olmayınca yadırgıyoruz :D
vuvuzela +1
Ben böyle bi alet görmedim.Allahtan ömer üründül yorumluyor da tvnin sesini tamamiyle kapattığımda yadırgamadım :)
aptal ya bu herifler , gercekten spastik lan gerizekalılar sinek viziltisi surekli sizin ta allah belanızı ya hala devam ediyolar salak herifler.. soksunlar sunlarin bi tarafina su vuvuzelaları..
hrbiden bu sinek sesleri nerden gelio maçta :D
bizde olsak iyiydi tabi ama yine de dünya kupası bu ya seyretmesi keyifli oluyor maçları..
yeni zellanda bile var, türkiye yok.
Ne kadar salak bişe fransa maçında da var sinir bozucu