Selam arkadaşlar istanbulda bir arkadaşım megan2 almış onlarda kapıkolları kanser gibi hepsinde soyulmuş onları kaplatıcak bunu nerede kaplatırız işçilik ön planda yalnız ? yardımlarınızı bekliyorum...
teşekkürler.
Printable View
Selam arkadaşlar istanbulda bir arkadaşım megan2 almış onlarda kapıkolları kanser gibi hepsinde soyulmuş onları kaplatıcak bunu nerede kaplatırız işçilik ön planda yalnız ? yardımlarınızı bekliyorum...
teşekkürler.
HOC otocamfılm sırınevler
HOC iyidir böle titiz işçilik yok www.otocamflim.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz
istanbul garaj ;)
ahmet abiye git derim hoc şirinevler
Maxxcar :icon_tup:
lanet olsun diorum megane ların kapı kollarına:)
kadikoy modada Sound Station - Tuning / Hakan Kotaman cok memnunum ben iscilik profosyonel.
max car göztepede bence bu işte çok iyi
maslak 23.sokak 330 no far tuning erdinç eralp gerçek 3m malzeme ile mukemmel işçilik ve bu işin hakkı neyse o fiyat uçuk kaçık rakamlarla değil
protac hariç her yer uyar yani :) dimi levo :)
HOC oto cam zagten cogu yerın ıslerını gıdıp yerlerınd eyapan fırmadır. benım selamımla gıdersen ahmet abı daha cok yardımcı olacaktır. haftaya bende typerı bırakıcam ıc aksamında bayagı bı yer kaplanacak ;)
istanbul garajda olabilir
istanbul garage ın cam flimi ve kaplama işlerinide hoc dan Ahmet abi yapıo die biliorum
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar...
kendin yap