Arkadaşlar,
Uzun zamandır bu araç ile ilgileniyorum. İkinci el fiyatları baya uygun gibi. Alırken neyine dikkat etmek gerekiyor. Kazası belası aartık kolay öğreniliyor fakat özellikle bakılması gereken birşey var mı? Tşk.
Saygılar,
Printable View
Arkadaşlar,
Uzun zamandır bu araç ile ilgileniyorum. İkinci el fiyatları baya uygun gibi. Alırken neyine dikkat etmek gerekiyor. Kazası belası aartık kolay öğreniliyor fakat özellikle bakılması gereken birşey var mı? Tşk.
Saygılar,
3.16ti compact larda triger zinciri atması yani yerinden çıkması gibi kronik bir sorunu var diye biliyorum.Borusan Oto bunu zamanında çözdü ve kendi sattığı araçlara gerekli tadilatı yaptı sorun yaşanmasın diye.Alırken Borusan gibi düzgün bir serviste expertirz yaptırıp dediğim tadilatın olup olmadığını öğrenmelisin bence.
Onun dışında donanıma göre ucuz arabalar.Fonk. direksiyon digital klima m paket sunroof vs li bi compact 25 26 liraya alınabiliyor
Triger zincirini gergisi üzerinde olmuyor araç egzantirik kesiyor triger zincirine gergi aparatı takıyorlar problem çözülüyor.
bende war bıtane tertemız, kaputta lokal boya war.
2004 mod. suan 64 872 km de. düşünürsen detaylar konusulur
bize 37 ooo km lerde flan geldı herhangı bı sorun herhangı bı sıkayetımız yok...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-3-16-ti/detay
bu pazar jantları bronz sarıya boyadım suan cok daha guzel duruyor arac...
bizdede var 2002 compact 60000km de zincir atması sonucu komle motor geldi kosiflerden onlarda bı daha bu sorunun olmaması için gerekli işlemleri yaptılar ve zincırın oldugu bolume yeşil bir nokta yaptılar bu noktanın oldugu araçlarda sorun yok demek oluyo :)
Peki bu sorun e36 Compact'ta var mı ?
Tşk. arkadaşlar. Bu sorunu daha önce konuştuğım satıcı birisi söylemişti sağolsun. Ben normal kullanmak için istiyorum yanlamak falan niyetim yok. Parça sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla. Pek tutulan bir model olmasa da bmw sonuçta
alacak olduğunuz aracın motoru n40 ile başlıyor ise o sıkıntı için kontrol ettirmenizde fayda var çünkü o sorun yaşanacaktır ya da yaşanmıştır
ama n45 ile başlıyor ise sorunsuzdur
n 40 ve n 45 motorun en güzel yanı 320si ile aynı blok olmasıdır...ben 2 yıldır kullanıyorum ve son derece de menunum
316ti ile normal 316 motorları aynı değilmi peki? bu zincir sorunu 316lardadamı var yani?