Selam herkese. İzmir'de karşıyaka-bostanlı o civarlarda gidilebilecek düzgün go cart pisti varmıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Printable View
Selam herkese. İzmir'de karşıyaka-bostanlı o civarlarda gidilebilecek düzgün go cart pisti varmıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
karayılan var bildigim o tarafta
nerde karayılan?
aloo nerde izmirliler?
İzmir Çanakkale yolu üzerinde Menemenden gelirken otoban köprüsünü geçtikten hemen sonra sağda kalıyor. Girişi Karşıyaka Otelinin oralardan bi yerdendi. Bilen yazıyor görüğün gibi aynı anda yazmışız. Biraz sabır.
:) sabır? yakana yapışmadım hadi diye, konu altlara düştü görülsün diye mesaj yolladım. teşekkür ederim bilgi için.
Uzatmaya gerek yok... Yakama yapıştın diyende yok... Bilen ya da bilmeyen çıkabilir. İllaki tüm izmirliler bilecek diye birşeyde yok. Dediğim gibi aynı anda yazmışsın. Ben yazdığımda o mesajın daha yoktu piyasada. Ben yazdığıma göre demekki görülebiliyormuş hala... Neyse gereken cevap alındı sanırım Ksk civarında başka düzgün Go-Kart yok. Dolayısıyla Ksk çevresinde şu pist var diye başka bir mesaj gelmeyecektir.
ksk'da karayılanoğlu dışında pist yok. orasıda süper bi yer değil.
ksk dışındaki alternatifler,
forum bornova avm
park bornova avm
burda avm (karabağlar )
inciraltı cortland
çeşme otoban shell cortland
alaçati gokart
vs vs. vs.
kızdırmayın alican'ı :)
teşekkür ederim bilgiler için..
1-çeşme otoban shell cortland
2-inciraltı cortland
İzmir'deki en iyileri...
http://www.cartlandcarting.com.tr/
Kıbrısta go kart yaptıktan sonra İzmirdeki pistlerden soğudum:)
Kimse İzmir Ülkü Yarış Pistini saymamış.
Gerçek yarış pistinde gokart yapabiliyorsunuz ;)
ksk de karayılandan başka pist yok
orda yıllarönce kullanmıştım zemin hafif kaygan ama eğer işi biliyosan drift yaparak dönebiliyosun bi çok virajı zevkli oluyodu :D hala öyle mi bilmiyorum tabi ki..
time trial?
evet. Tüm herşey dahil 75 TL karşılığında time trial için siena cup aracı kiralayabiliyorsunuz.