Bir arkadaş saxonun iş yapmayan rengi olarak söyledi balköpügünü dogrumudur fikri olan varmı :)
Printable View
Bir arkadaş saxonun iş yapmayan rengi olarak söyledi balköpügünü dogrumudur fikri olan varmı :)
bencede saxoya gitmio o renk
Abi iş yapmayan renk mi olur :) Eger senin gözüne güzel görünüyorsa sorun yoktur yani..
Ha 2. elde tercih sebebi olarak söylüyosan, eger araba cidden temizse o sorunda ortadan kalkar..
araba temzi ve düzgünse rengi önemli değil en kötü değiştirirsin rengini :)
en kötü kaplama yaparsın sevmezsen :)
araç temizse bencede rengi önemli değil abi.
kanka ne işin var saxo ile :D
kızlar saxo ya bayılır
rengine cinsine bakmazlar alırlarrrrr :D
araç çok temizse olabilir..değiştirirsiniz rengini olur biter:) oda 1.500 tl :)
Bence gayette güzel renk
Bu nasıl bir yorumdur.. Bu site sadece erkeklere açık bir site mi? Hiç kimsenin eşi, dostu, karısı girmiyor mu? Yakınlar bir yana bu siteye modifiye seven bayanlar üye olamaz mı?
Edep, adap biraz.. Canınızın her istediğini, her ortamda söyleyemeceğinizin bilincinde olun.
"Aman efendim ben araba için söyledim, senin yanlış anlayacağın tutmuş" gibi ilkokul seviyesinde bir açıklama yapmazsın umarım.
sen almayı düşünüyorsan, sen satacağın zamanda almak isteyen çıkar :) her malın alıcısı vardır :)
bence kotu durmuyor kişiye gore değişir ayrıca temizse rengi hiç farketmez boyanır :)
bırde su var bazı arabalara yakısan renkler vardır yakısmayan bence saxo 106 da o renk pek yakısmıyo
Evren +1 gerekeni söylemiş arkadaşa..
onun dışında bence balköpüğü gayet hoş bir renk.. 106ya daha çok yakışıyor. Saxo'da da fena durmuyor gayet güzel alınır.. :)