-
Sizce ne almalı?
Merhaba arkadaşlar. sizlerden yardım bekliyorum. şimdiden verdiğiniz akıllardan olayı teşekkürler :)
38 ile 45 bin tl arası paramız var. Bu para ile en düşük 2008 model araba almamız gerekiyor.aracın hızlıda olması tabi önemli ama abartıya gerek yok :). orjinal olması kaydıyla sizce ne alına bilinir bu fiyatlara:soru: araba 4 kapı olacak. sedan yada hackback farketmez. yardımlarınızı bekliyorum.
Kardeşime alacağım. Ve ne istediğini bilmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.:soru:
-
fiat bravo dizel veya sıfır lancer 1.5 invite (gerçi hız yok ama abartılıp turboya geçilebilir)
-
Honda Cr-v alabilirsin
e46 320-330arası alabilirsin
kardeşin genç ise e46 al derim
-
bencede e46 lar bmw nin en sevdiğim kasasıdır kısmet olursa ilerde aracımı satıp almak istediğim tek araçtır.
-
VW Grubundan bir model alabilirsin..TSI-TDI-NA v.s.. Jetta,Golf 5&6,Leon,A3,A4,Toledo v.s v.s:)
-
ben olsam cupra alırdım aradıgınız özelliklerde ve güzel bi araba
-
4 kapı, 4 çeker, sedan, yağuşuklu ama 2007 model :D
impreza 2.0r
-
hatta modeli biraz daha aşağı çekersen en düzgün wrxlerden;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-2-0-wrx/detay
-
Golf 5 Gti yada Leon FR tercih edilebilir.
-
benim tercihimde leon cupra olurdu.hem 4 kapı hem hızlı tam aradığınız gibi
-
tabii ki dizel corolla en az yakan ve en hızlı giden başka ne var hemde aile arabası:D
-
Golf 5 TSI 170hp ;)
Hem güzel hem hızlı hem az yakar çok kaçar :)
Ne istediğini bilmeyen bir kardeşin eline bir canawar wermektense ( o fiyata alınabilecek mitsubishi EVO gibi), Golf TSI mantıklıdır bana göre...
-
-
-
evet. leon cupra diorsunuz ama istediğimiz modellerde istediğimiz fiyata yok. 50.000 den aşşağı yok. oda bize fazla gelior? leon fr nasıl yada önerdiğiniz gibi golf 5 170hpde güzelmiş. impreza'ya binemez. antepde biraz sıkıntılı servis vs konusunda. dizel arabalardada performansdan dolayı istemiyoruz.
-
E46 Benim 2 sene önce sattığım araba 2003 makyajlı kasa vardı. beyenmiyor :S
-
HP 4 Kapılı civiclerden görmüştüm ama nette bulamadım ne oluyo onlar,motorları iyiyse onlarda olabilir. x/
-
leon fr iyidir. yazılımla gayet güzel olur. hem cupradan da az yakar.
-
jetta tdi
golf gti
yeni civic
yeni lancer