Clio RS 2.0 16v : Cai , Egzos
207 RC 1.6 Turbo : Chip , Cai , Egzos
2. vites 50kmh roll sonuç ne olur ?
Printable View
Clio RS 2.0 16v : Cai , Egzos
207 RC 1.6 Turbo : Chip , Cai , Egzos
2. vites 50kmh roll sonuç ne olur ?
rs "ciğerli" mi yine?
İkiside öyle
Rakım kaç :D
İstanbul..
rs in en ciğerlisinin bile ciğeri yetmez rc ye :D
Tabi yazılımınıda kimin yaptığıda önemli
turbo af yapmaz gibi gelio ama :)
izocum senin arabanda komple egzoz yazılım dereceli cart curt ne gerekiyorsa var. Ki 215 e kadar deildi sanki enkada köprüden geçer geçmez rc önde oluyordu. Ki orda sanırım 60 dan bastınız. Yolda 50 den bastığınızda rc 2 3 boy sanki geçiyor gibi hatırlıyorum.
Listedeki specte bir rs hayatta geçemez benim görüşüm. Hadi kafa kafaya gittiğinizi düşünelim gene senin specle yukardaki liste arasında uçurum var :icon_tup:
bizde ciğer yok murat:D o gün debriyajım bitti bilirsin çok etkiler, köprünün altını geçtükten sonra ben 5 e atttğımda uzuyordu ki bu da 210-215 yapıyor...2 ye 2 denemesinde daha çabuk geçiyordu..tabi debriyaj deişti biraz daha iyi yüyü şu an bnmki..ama yine de uzunda geçer rs ki, rs eğer yüklü deilse rc şaka yapması lazım eğer sağlıklı tune edildiyse...
180 190 a kadar rs önde gider ama ondan sonra rc geçebilir
207 Rc bu speclerle ne kadar güç alabiliyor ?
210-220hp görülmüştür :D
rc gecer bence:D
uzar gider çafır çufur :D
şaka bir yana da yazılımlı bir rc çok sağlam gider rs karşısında diye geliyor bana
Yazılım ve egsoz sistemi iyiyse rc geçer.
Clioda kısa ve chip var bide arka koltuk sökülü.Rc de ise ekstradan büyük intercooler var.Başta belirtilen speclere artı olarak.
http://www.streetfire.net/video/clio...-rc_699198.htm
207 rc bu speclerde önde olcaktır bencede .............
207 RC diyorum...chipli ile chipsiz RC denemesinde minimum 10 boy fark oldugunu gözümle gördüm...