-
''1994'' Opel Astra GSİ16V
-
maşallah fotoda arabada çekende çok iyi :D
-
-
kazasız belasız maşallah çok düzgün duruyor.Bide bişey merak ettim koltukları elden geçtimi yoksa bu yaşına kadar bölemi kaldı eyer yenilendiyse orj kumaşı nerden temin ettiniz biraz fazla soru sordum kusura bakmayın artık:)
-
Maşallah Kazasız belaszı :)
-
maşallah kazasız belasız.çok diri duruyo
-
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah fotoda arabada çekende çok iyi :D
Eyw. Kendim Çektim :)
Alıntı:
GSI Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız maşallah çok düzgün duruyor.Bide bişey merak ettim koltukları elden geçtimi yoksa bu yaşına kadar bölemi kaldı eyer yenilendiyse orj kumaşı nerden temin ettiniz biraz fazla soru sordum kusura bakmayın artık:)
Teşekkürler Dostum :) Evet Elden Geçti Koltuklar kendi döşemecime var ona yaptırdım Valla yalan sölemiim Verdim Parasını Ne kadar pimpirikli birisi olduumu bildiği için ben bişiye karşışmadım o halleti :)
-
Alıntı:
Ultraleggera Nickli Üyeden Alıntı
Eyw. Kendim Çektim :)
Teşekkürler Dostum :) Evet Elden Geçti Koltuklar kendi döşemecime var ona yaptırdım Valla yalan sölemiim Verdim Parasını Ne kadar pimpirikli birisi olduumu bildiği için ben bişiye karşışmadım o halleti :)
Eyw sagolasın wallha bende koltukları elen geçirticem ama orj kumaşından istiyorum pek bulması kolay değil neyse kazasız belasız tekrardan
-
-
Maşallah kazasız belasız :icon_tup:
-
-
cok fena valla buna let yakısır
-
Alıntı:
EEE Nickli Üyeden Alıntı
cok fena valla buna let yakısır
Gerek Varmı bukadar orjinal düzgününü bozup LET yapmaya :)
-
Maşallah Kankacım.
Fotoğraflarda, Araçta, Sahibide 10 Numara ;)
-
-
Masallah, cok güzel..
Kazasız belasız..
-
maşallah , kazasız belasız binin, op orjinal, orjinal derli toplu araba gormeyi özledik valla.
-
-
masallah kazasız belasız cok sık duruyor